Kako uzeti SDA 2 osobe za liječenje raka. Recenzije

Bronhitis

Pozdrav prijatelji! Danas pogledamo temu: Kako uzeti ASD 2 osobe za liječenje raka. Za recenzije osoba liječenih od raznih bolesti, uključujući rak, pogledajte kraj ovog članka.

Režim liječenja razvio je Alexey Vlasovich Dorogov, autor droge, koji je ranije opisan. Preporuke autora režima liječenja A.V. Dorogova, kako uzeti ASD 2 osobi, dani su u cijelosti i prikazani su u Tablici 1.

Kako uzeti SDA 2 osobe za liječenje raka.

Potrebno je voditi dnevnik u kojemu dnevno pisati datum, sat, dozu kapi, dozu vode, dobrobit.

Kapi se trebaju piti u razrjeđivanju s 50 ml hladne kuhane vode na praznom trbuhu 30 minuta prije jela.

Mlijeko možete zamijeniti vodom.

Potrebno je s vremena na vrijeme podvrgavati testovima, podnijeti ih prema datumu i pohranjivanju.

Tablica 1: Metoda "Shock" A.V. Dorogova za liječenje raka.

Nova riječ o principu djelovanja lijeka ASD.

Gurov Aleksandar Evgenevich

Prijatelji, znanost ne prestaje, tijekom posljednjih desetljeća, prošlosti nakon Dorogova, znanstvenici istražuju načelo djelovanja droge SDA.

Veliki doprinos znanosti o ASD-u donio je ruski znanstvenik Alexander Evgenievich Gurov, veterinar Vologda.

Gurov A.E. - punopravni član stručne medicinske udruge specijalista tradicionalne narodne medicine i iscjelitelja Rusije. Dobio je titulu akademika za znanstveni rad na temu "Antiseptički stimulator Dorogova u onkologiji".

U ovom znanstvenom radu Gurov A.E. Pokazao je da ASD stvarno osvaja rak i dobro je kompatibilan s kemijom i terapijom zračenjem. Predstavio je dokaze: rezultate krvnih testova u različitim razdobljima liječenja, rendgenske snimke, ekstrakti iz medicinskih zapisa, mišljenja liječnika.

Gurov A.E. iznijela je teoriju morfogenih polja, čija suština je da se informacije u živim tkivima akumuliraju tisućama godina. U bolesnim ljudima, informacija slabi i čak propada. Rad ASD temelji se na obnovi oslabljenog informiranja i usklađivanju stanja.

Recenzije lijeka ASD nekih bivših pacijenata:

Dobar dan svatko! Imam veliku obitelj i mnogo problema. Kad je moj pas ozbiljno bolestan, veterinari su predvidjeli bolnu smrt za psa. Leishmanijaza, alergije, 70% gubitka kose, truljenja, sljepilo i tako dalje. Za 3 tjedna od 8 mjeseci stari štene gotovo ništa ostaje.

I ovdje je jedan liječnik iz regionalnog centra preporučio ASD 2. Suprotno prognozama liječnika, pas je preživio. Lijep čovjek Ima 3 godine! Koristeći primjer psa, počeo sam dati ASD mojem mužu i djeci. Muž je uklonjen žučnjak, peritonitis, najstroža prehrana, žgaravica, žutost i slabost.

Peel ASD 2 mjeseca: voda 50 ml. i ASD 1,5 ml. na praznom trbuhu 30 minuta prije jela, pauze za 2 mjeseca i ponavljanje tečaja. Rezultat nije dugo dolazio! Cvjetni čovjek u 47! U prehrani nije potrebno, rumenilo na obrazima POGLEDAJTE moguće!

Sin ima 21 godinu - on je onesposobljen od djetinjstva s dijagnozom syringomyelia (ozljeda kralježnične moždine s cistima, gubitak osjetljivosti), hipertenzija 2 stupnja. 2 puta godišnje ležao je u bolnici, često pao, opekao, pritiskao 190. Na isti način je pio ASD. Liječnici su u šoku! U svibnju ove godine došlo je do dramatičnog poboljšanja! Ciste se smanjuju! Tlak se stabilizirao! Osjetljivost se polako vraća (bubuljica na leđima ne može se istisnuti bez groznice :)) Šetnje bez štapa!

HVALAš DOROGOV za njegovu drogu! KRALJEVSTVO HEAVENLY! HVALA i MIKHAIL od veterinara za savjet. Lijekovi su svi bacali. Nema potrebe!

Smatram da je dužna reći o iskustvu liječenja ASD-2 i 3 osobno i mojih poznanika.

Za početak, prije nekoliko godina, moja majka je identificirala rak kože, koji je plakao i stalno je svrbeo. Bilo je nemoguće prati i samo nepodnošljivo spavati. Liječnici su bili vrlo okrutni, rekli su da u vašem dobu (73) nije bilo realno da se oporavim i da se jednostavno pripremimo za najgore. Štoviše, ispitivala ga je nekoliko različitih liječnika, uključujući plaćene liječnike.

Mama je odlučila potražiti na internetu! savjete i članke o ovoj temi i otišao na ASD. Kupio sam obje frakcije (2 i 3), tjedan dana kasnije osjetio sam lagani olakšanje, ali svrab i potapanje nastavili su (iako nešto manje). Ona, unatoč svojoj dobi, odlučila je ne odustati i tako vjerovala povratne informacije od onih koji su se oporavili da je otišla u kliniku u Moskvi, gdje liječnik posebno liječi ASD i propisuje svakog pojedinca.

Dovigli smo je tom liječniku, imenovala je pojedinačnu tečaj za nju. Mama nije ni mogla ni vjerovati do kraja, kada je nakon 2 tjedna sve počelo nestajati pred našim očima. Mjesec dana kasnije, ostao je samo jedan trag od najvećeg plakanja rane i ulkusa, a sada je počela rasti nova ružičasta koža.

Mama, naravno, rekla sam prijateljima i prijateljima i meni. Osobno sam zaustavio ARD (i upalu grla) uz pomoć SDA, koje sam dugo trpjela i u teškom obliku, uzeo nekoliko tečajeva antibiotika, dok su liječnici odustali, upućujući na vrlo slab imunitet. I sada su dva trikova za 1 kocku dovoljna, a cijela hladnoća nestaje na stazi. dan. I ja isto dajem mužu kad se počinje razboljeti.

Bliski prijatelj SDA izliječio je ekcem i njezin prijatelj - rak dojke. Njihov prijatelj iz drugog grada blokira rak pluća.

Živim u inozemstvu, donio SDA ovdje (i to je Južna Afrika!), Pružio prijateljicu, njezina kćer boluje od psorijaze, također puno pomogla. Sada će liječiti ASD pankreatitis.
Niska pouka prema vama od svih nas!

Imam pedeset godina. ASD-2 PRIHVAĆAMO Od 2004. godine nuspojave nisu zapažene, lijek je uistinu jedinstven. Koristim ovaj lijek cijelo vrijeme i osobno ga provjeravam za liječenje takvih bolesti kao što su PROFESIJE, NECROSIS - POSTUPANI SU ZA 2,5 MJESECI, budući da ovaj lijek ne samo da ubija mikroorganizme, već i da vraća mrtve stanice.

Kemijska terapija ubija cijeli život, a nakon što ju imenovate, to znači da morate ići, ali kada stignete kući, odmah počnite piti SDA. Doziranje je naznačeno u odjeljku o tome kako se liječiti ovim lijekom, osobno sam ga pokrenuo; 1 dan 1 kap 4 puta dnevno. 2 dana 2 kapi 4 puta dnevno, i. td do 50 kapi i samo isti natrag samo za smanjenje na 1 kap. 10. dana, odnosno u 10 kapi, nešto u tijelu može se razboljeti,

Imala sam bubrege tri dana, ali što je najvažnije, ne budite uznemireni i nemojte ga prestati uzimati - sve će se vratiti na svoje mjesto.

Čak i kad počnete uzimati lijek, pospanost može početi, apetit će se povećati, također se ne bojiš, to je vaše tijelo koje počinje oporavak. Tijekom vremena, apetit će se smanjiti, a vaš san će se normalizirati, bez brige.

Stvarno pomaže od prostatisa, pijem ga iznutra i dajem injekciju bez igle u rektum, nakon što napravim klistir (biljno ulje i SDA: 30% SDA / 70% ulje - bol za 5 minuta je strašno! Ne vjerujem, ali iz kronične faze sam se preselio na početni. Super i samo.

Moja baka je patila od raka krvi i raka dojke. Liječili su ga ASD-2 i ASD-3 frakcijom. Bio sam tada malen da razumijem što se događa i trijezno procijeniti položaj moje bake. Ali nikada neću zaboraviti miris ovog lijeka.

Život me je gurnuo s njim već drugi put 1996. godine. Bivši muž je bio ispušten umrijeti plućnom tuberkulozom zbog kemijske oštećenja jetre. Ultrazvučne slike govorile su o cirozi. Liječnici su mojem mužu u najboljem slučaju dobili život od 4-6 mjeseci.

Bilo je potrebno poduzeti temeljito tradicionalnu medicinu, urinoterapiju, a prije toga morala sam kopati medicinske udžbenike.

Udžbenici su bili pedesetih godina, a ovdje sam se spotaknuo na droge ASD! Imala sam nadu! Ovaj lijek je bio u našem kompleksu svinja.

I počeli su liječiti. Čišćenje tijela mokrenjem, primanje frakcije donijelo je takav prekrasan rezultat da je cijela kadica. Spremačica je bila u šoku! Na pohađajućem liječniku, naočale su doslovno letjele na čelu, kada je nakon 5 mjeseci vidio svog pacijenta rumen, lijep i živ!

Bio sam mučen dug i težak, a mnogi su se složili s ispravnošću liječenja.

Ultrazvuk jetre je normalno stanje, nije bilo šupljina u plućima, prema rezultatima slika testovi su zaključeni - zdravi.

IZVOR: Tatiana Chernetska

Rezultatima.

  1. Naučili smo kako uzeti ASD 2 za liječenje raka na preporuke autora droge ASD 2 Dorogov Aleksey Vlasovich.
  2. Naučili smo da se nastavlja znanstveni rad na pripremi ASD-a, a akademik Gurov A.Ye. je napravio veliki doprinos.
  3. Upoznali smo se s recenzijama o pripremi ASD-a nekih bivših bolesnika.
  4. Na temelju pregleda, može se shvatiti da mnogi ljudi znaju o ASD-u, iako je taj lijek ušutkan, a isto tako da uz pravilnu ustrajnost, čak i upornost, rak i druge najteže bolesti mogu se izliječiti uz pomoć droge.

U ovom vam kažem zbogom, prijatelji! Sljedeći put ću govoriti o metodama tradicionalnih iscjelitelja, osvajanju karcinoma.

Nastaviti.

Primjena Asd frakcije 2 u onkološkoj fazi 4 recenzije

Postoje legende o ovoj pripremi. Službeno, ASD frakcija 2 dopuštena je samo u veterinarskoj medicini. No, postoje izvještaji o tome da ovaj lijek liječi ljude i rak.

Prema legendi, ASD frakcija 2 pomogao je liječiti Berijevu majku. Ali moramo shvatiti da je točnost takvih poruka je vrlo teško dokazati.

Stoga, odlučite li o liječenju na način koji nije licenciran od strane Ministarstva zdravstva, preuzimate odgovornost za svoje zdravlje (i vaš život) samo na sebi.

ASD frakcija 2 protiv raka

Postoje legende o ovoj pripremi. Službeno odobrenje ASD frakcije 2 primljeno je samo u veterinarskoj medicini. Međutim, svijet je ispunjen vijestima o učinkovitosti ovog lijeka za liječenje raka i ljudi. Prema jednoj od legendi, čija autentičnost nije podržana, frakcija 2 je izliječila Beriaina majka uz pomoć ASD-a.

Stoga, pri donošenju odluke o ozdravljenju sredstvima za koje nije izdana dozvola Ministarstva zdravstva, preuzimate odgovornost za svoj život samo na sebi, osim ako naravno niste Beria.

Nedavno je povećan interes za sustav protiv raka frakcije 2 protiv raka, uglavnom zbog širenja ove teme u tisku.

Tvrdi se da ASD uvelike poboljšava imunitet, to je vrijedna značajka u borbi protiv raka.

Liječenje raka

Sama priprema razvijena je 1947. godine u laboratoriju Sveučilišnog instituta za eksperimentalnu veterinarsku medicinu (VIEV), gdje je kao sirovina korišteno tkivo žabljica podvrgnuto toplinskoj sublimaciji tekućom kondenzacijom. Ovom vrstom sublimacije, masti, proteini, ugljikohidrati, nukleinske kiseline razgrađuju se u niskomolekularne komponente.

Dobivena priprema imala je antiseptičke, stimulirajuće efekte za zacjeljivanje rana. Krstio ga je ASD (Dorogov antiseptički stimulator).

Zatim su žabe zamijenjene mesnim i koštanim brašnom, ali se njezina svojstva nisu pogoršala, jer učinak visokih temperatura eliminira informacije o vrsti organizma koji je sirovina.

Proizvodnja lijekova protiv raka za liječenje raka

U suvremenim uvjetima, tekućine se proizvode pomoću posebne tehnologije iz tkiva dugotrajnih životinja. ASD dio 2 je tekućina boje čaja s vrlo specifičnim mirisom. Koristi se izvana i iznutra.

Znanstvenici vjeruju da ASD frakcija 2 protiv raka ima izražen antibakterijski učinak, dok je snažan adaptogen, tj. Lako prolazi kroz tkivne barijere, budući da je njegova struktura slična onoj žive stanice i nije odbijena. Stoga, nema nuspojava, nema negativnog utjecaja na fetus u maternici. ASD ne samo da podržava koordinacijsku ulogu perifernog živčanog sustava, već pruža potrebnu hormonsku pozadinu. On sudjeluje u svim metaboličkim procesima, manifestira se u obliku modulatora imunološkog sustava tijela. Obnova normalnog omjera stanica, koji reguliraju različite procese potrebne za tijelo, osigurava normalno funkcioniranje svih organa i sustava. ASD ne djeluje na određeni mikrob, već na cijelo ljudsko tijelo, koje zbog djelovanja samog lijeka uništava ovaj mikrob, obogaćen primljenim silama i materijalom.

mane

Nedostatak toga, za nekoga, možda i određivanje - jak neugodan miris.

Ovisnost o lijeku nije registrirana.

U liječenju ASD-a, potrebno je uzeti veliku količinu tekućine (2-3 litre dnevno) - za uklanjanje toksina i troske iz tijela. Posebna dijeta za liječenje lijeka nije potrebna, predoziranje također nije strašno.

"Za" liječenje raka pluća, želuca

Savršeno liječiti ASD frakcijom 2, prekanceroznim oblicima bolesti. Istodobno se primjenjuje opća doza i shema, komprimiraju se na vanjske tumore.

Starost pacijenta, mjesto tumora i priroda karcinoma raka su od primarne važnosti u liječenju raka. ASD F-2 vrlo brzo zaustavlja tijek bolesti i ublažava bol. U naprednim stadijima raka, ne primjenjuje se ukupna doza, već do pet mililitara ASD po sto mililitara vode dva puta dnevno. Sve ove akcije su samo uz odobrenje i pod nadzorom liječnika.

Intenzivno liječenje raka

Intenzivna metoda liječenja raka pomoću ASD-a proizvodi se prema progresivnoj shemi (četiri puta dnevno), pri čemu se doze lijeka postupno povećavaju.

Uzmi na 800, 1200, 1600, 2000 sati dnevno. Doze rastu svakih pet dana. Prvih pet dana - pet kapi, drugi - deset, treći - dvadeset, itd., Dok ne dosegnete dozu od pedeset kapi. Nakon toga, uzmite pedeset kapi do oporavka.

Štedimo liječenje raka pomoću ASD-a

Prvi dan (na primjer, ponedjeljak) ujutro 30 minuta. Prije jela izlijevaju se 30-40 ml čaj za spavanje, a tri kapi ASD F-2 kapaju.

Utorak - pet kapi, u srijedu - sedam, u četvrtak - devet, u petak - jedanaest, u subotu - trinaest, nedjelja je dan odmora i analiza vaših osjećaja.

Drugi, treći i četvrti također su posvećeni uzimanju lijeka na isti način. Zatim tjedan dana. Nakon pauze, unos ASD započinje ponovno na isti način, ali ne započinje s tri, ali s pet kapi ASD-a, dodajući dva kapi dnevno. Liječenje mu traje mjesec dana (četiri tjedna), a zatim opet tjedan dana odmora i cijeli se put ponavlja.

Budite sigurni da pratite dobrobit, bilo kakvo pogoršanje zdravlja je signal da prestanete koristiti lijek.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - prijateljski site za nas postoji još jedan članak Nadam se da će ove informacije pomoći nekome!

Objavio: mk727 »08/30/2009

# 1 Frakcija ASD-2

Datum registracije:
30.08.2009

Tko je uzimao ovaj lijek, podijelite iskustvo prijema. Doziranje, nuspojave, režim unosa ASD-a. Hvala unaprijed.

# 2 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
30.08.2009

Standardna doza: Razrijediti 15-30 kapi ASD-2 u 50-100 ml hladne vode ili čaja. Pijte na prazan želudac 20-40 minuta prije jela 2 puta dnevno.

Režim od 5 dana za piće, 3 dana pauze, 5 dana za piće, 3 dana pauze. I opet, 5 dana piti i mjesec dana pauze. I ponovite ponavljanje i tako dalje sve dok ne završite. Ali tijekom prijema pratiti stanje zdravlja. I pijte puno tekućine. Moram reći da je odvratno, a miris je gore.

Uzeo sam ASD-2 od mioma, i tuširati. Bilo je fibroid, sada nije.

# 3 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
15.10.2009

Čuo sam puno dobrih stvari o ASD-2, ali stvarno ne znam ljude koji će biti izliječeni! Samo gole činjenice, u razgovoru s liječnicima, oni su protiv samokriženja! Kažu da možete koristiti SDA, ali samo ako je to posljednja prilika, jer reakcija može biti različita! Ne znam što da radim!

# 4 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
02.11.2009

Molim pomoć u ovom pitanju - kako računati kapi ASD? Korištenje šprice ili pipete?

Ako se lijek je nepostojan, onda je izgubio svojstva kad kaplje?

# 5 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
2009/11/07

ASD-2 je bolje birati s štrcaljkom, 1 kocka = 30 kapi. Nakon kontakta s zrakom, neke su svojstva izgubljene.

Prihvaćam ASD-2 pola godine (5 dana unosa, 3 dana - pauze), nije bilo nuspojava, poboljšanja su opipljiva.

# 6 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/01/17

Dobro došli! Od veljače 2009. majci je dijagnosticirana raka dojke (T4H2M2 1U St. 2 stanice.) Imala je kvržicu u svojoj lijevoj grudi s orahom, 7 puta je probila, analiza pokazuje masne stanice, već je prošla 70 zračenja terapije i 4 šokne doze kemoterapije, u trenutku kada se stanje pogoršava, prsa su pocrnjela, formirani su mjehurići, aksijalna regija i podvezica su skupljeni, lijevu ruku bubnjalo poput balona - ascite, maleni tumor se pojavio na kljuĉu - bio je mekan i sada tvrdi i prolazi do vrata. Liječnici odbijaju operaciju, kažu da ne znaju što je to, samo se grubo tretiraju za rak, koji na prvom mjestu susreću ovu vrstu raka u svojoj praksi. Ništa ne pomaže, a ona već ima novu grudicu u desnoj dojci, već je dobila 22 greda na desnoj dojci. Sada, nakon čitanja ZOZHA majke počele su piti šokove doze ASD-2, dok su osjećaj poboljšanja na desnoj dojci. Tko može reći postoji li nada za potpuno oporavak ove situacije?

# 7 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/01/17

Dobro došli! Zna li itko da li je moguće uzeti dijetetski dodatak od Vizija zajedno s ASD-2 za rak dojke u 4 faze? Tko zna molim vas odgovoriti.

# 8 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/03/13

Frakcija ASD-2 izliječila je ozbiljne svrbež sve dok je grebanje na krv. Nije utvrđena dijagnoza. Uzeo sam usmeno ujutro na prazan trbuh 30 minuta prije jela 1 puta dnevno, 1 ml. u vodi 20-30 ml. i zaglavi se s medom. Pili 1,5 mjeseci prema shemi 5 dana popili, 1 dan pauze.

# 9 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
11.04.2010

Dobro došli! Pomozite molim tko može! Moja baka ima 81 godinu, ima više od 7 godina raka jajnika, a ona još uvijek ima ascites, ljudi također nazivaju kapsule... Moja majka i ja smo je podržavali na različite načine tijekom svih ovih godina, pili smo razne tinkture, naređivali bilje s mora. Oko godinu dana ne koristimo nikakvo sredstvo, ali posljednjih 3 dana baka se osjećala još gore... Ako bilo tko od vas ima sličnu situaciju, molimo vas da savjetujete koje receptore tinktura ili nešto drugo, na primjer Shevchenkoova metoda može pomoći nekome ili čemu... A ako ASD-2 frak može pomoći od takve bolesti. Hvala unaprijed!

# 10 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
2010/04/16

Dobar dan, prije dva dana, mojoj majci dijagnosticiran je strašni tumor gušterače s metastazama jetre... Ja sam iz svijeta službene medicine (imam najviši medicinski) i ona je već nemoćna. Savjetujte se, rekla sam svojoj majci sve i spremna se boriti za svoj život na bilo koji način... Bio bih jako zahvalan za savjete.

# 11 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.07.2010

ASD-2 frakcija je izliječio kronični bronhitis i prekancerozni ulkus želuca

# 12 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.07.2010

Izliječeni prekancerozni ulkus želuca

# 13 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/11/28

Možda nije baš tema. Bio sam bolestan mjesec i pol i sada mi palac na desnoj nozi i dalje boli. Moguće, noktiju, iako sam još uvijek pušio i rezanje noktiju, desni je kutak prsta i dalje ozlijeđen. Na žalost, nisam mogao staviti banku na nju, ali to bi bilo dugo nestalo. Ono što sam se jednostavno ne pridružio prstima! I katrana, aloe i Kalanchoe, te razne druge masti i lijekove. Odlučio sam probati ASD. Kupio sam mjehurić s ASD-2. Prije nego što sam malo pretražio informacije na internetu, otkrio sam da se ona može koristiti izvana. Vlažna vunena vuna, napravila je zavoj. Bilo je jako trnce, čak i trzanje, ali nakon pola sata sve je umrlo i ostavio sam ga do jutra. Ujutro se činilo da ima poboljšanja. Ponovno sam stavio noć. Kao rezultat toga, kod mene prirodna opeklina izazvala je mjehurić, a zatim je skinula koža. Ispada - gotovo je čista alkalna, pH = 9. Stoga je tako goruće. Mora se pomiješati s maslacem. Danas ću nastaviti eksperiment i primijeniti mast, a ne čisti SDA.

Dat ću linkove na Internetu, gdje postoje informacije o SDA, pa čak i prijemnoj shemi, danas sam pogledao i pronašao ono što sam našao:

# 14 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
15.12.2010

Molim pomoć! Moja svekrva imala je dijagnozu raka glave gušterače, metastaza jetre i kralježnice. Sada ima visoku bilirubinu - 189. Ona prihvaća samo simptomatsko liječenje kako bi smanjila bilirubin - fenobarbital, wobenzim, bitno, Kars. Možda netko zna kako smanjiti bilirubin, nastaviti liječenje dalje.

# 15 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.12.2010

Čitao sam u biltenu da je muškarac otpustio kuću da umre, a on je počeo piti SDA, a 3 godine, uklonjen je nesposobnost. Dok je pio, nije bilo napisano. Ali još uvijek je otišla u bolnicu, provela operaciju, 6 kemikalija, kad posljednja kemija završi, ponovno ću početi piti, za prevenciju.

# 16 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.12.2010

o jetri, napravim 1 čajnu žličicu lanenog sjemena svakog jutra, pijem zob od zeca. Jedan moj prijatelj je rekao da je majka izliječila jetru ovako: ulijte svježi gnoj iz konja vodom, inzistiraj i pije. Ovo je jedini ljudski organ koji se može potpuno oporaviti.

# 17 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2011/01/14

Mogu li koristiti ASD2 s Veleska tinktura s tumorom na mozgu? Tinktura na vodi.

# 18 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2011/01/22

Potrebno je sigurno znati je li to tumor ili kališ za pukotine u lubanji i, ako je potonji, tada... lako ga je otopiti biljkama alokaziya otpornih na alkohol!

# 19 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2011/01/14

Ovo je tumor matičnog mozga.

# 20 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
25.01.2011

Pokušajte se obratiti]]> ovdje]]>, na ovim stranicama mnogi su dobili odgovore na svoja pitanja.

Predmet čitanja:

Morate biti prijavljeni da biste stvorili poruke.

Problem raka je trenutno prioritet. Smrtnost od ove bolesti je na drugom mjestu nakon kardiovaskularnih bolesti. Mnogi instituti i znanstvenici bave se traženjem lijekova kako bi se riješili ove strašne bolesti. To donosi određene prednosti: broj umrlih svake se godine znatno smanjuje: identificiraju se čimbenici rizika, provode preventivne preglede stanovništva. Međutim, nije pronađen lijek za ovu bolest. No, zaboravljeni star još uvijek pomaže u nekim slučajevima. Među učinkovitim metodama rješavanja malignih oštećenja tkiva i organa u tijelu, mnogi liječnici koriste ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji i drugim ozbiljnim bolestima pokazuje dobar terapeutski učinak.

Što je ASD?

ASD je antiseptički stimulans - lijek koji je izumio A.V. Dorogovym u godinama 1947. - 48. u laboratoriju veterinarske kemijske zaštite. Znanstvenik je proučavao učinak sorbents u tijelu u slučaju trovanje. Otkrili su da su zarobljene tvari koje se dobivaju paljenjem životinjskog tkiva, a posebno žaba, imaju neka nova zanimljiva svojstva. Nakon brojnih pokusa i odobrenja, lijek je počeo aktivno koristiti za bolesnike s neizlječivim ranama, trofičnim ulkusima, kroničnim upalnim bolestima, osteomijelitisom i tuberkulozom.

Povijest izuma

Frakcija ASD-2 u liječenju raka uspostavila se kao lijek za ovu ozbiljnu bolest: mnogi su nadvladali onkološki proces, osobito Berijevu majku, koji je imao raka maternice s metastazama u plućima i jetri. Zatim, zbog nepoznatih razloga, slijedio je progon znanstvenika i tajanstvenu smrt. To je bilo zbog činjenice da izum nije pripadao liječniku, već običnom veterinaru koji je predavao profesore medicine. Razvoj se nije zaustavio, oni se nastavljaju. Patentirani ASD-3 frakcija za vanjsku upotrebu bolesnika s različitim lezijama kože. ASD (frakcija 2) protiv raka još nije masivno korišten, ali je dobio priznanje veterinara, dopušteno je i široko se koristi u liječenju životinja.

Njegova glavna značajka je pozitivno djelovanje na imuni sustav i normaliziranje svih procesa na staničnoj razini, koji utječu ne samo na pojedine mikroorganizme i tkiva, već i na cijeli organizam kao cjelinu. Glavni uzrok raznih bolesti je stresno stanje. Međutim, zaštitne i restaurativne sile ljudskog tijela nisu u potpunosti iskorištene u bolnim uvjetima. Stoga je glavna svrha ASD-a probuditi ove snage oporavka i samostalno prevladati bolest.

Akcija ASD (frakcija 2)

Antiseptički stimulator Dorogova - to znači ASD-2. Upotreba za ljude objašnjena je višestrukim pozitivnim učincima biogenog stimulansa. Prvo, to je izražen adaptogen, tj. Lijek koji povećava otpornost tjelesnih tkiva na različite štetne učinke, posebno na faktore stresa. Slična struktura sa živim stanicama, lijek se lako prodire u svaku stanicu različitih tkiva i ne uzrokuje reakciju odbacivanja. Agent nema nuspojava i ne utječe na fetus, iako lako prodire u krvno-moždanu barijeru. Kada se primjenjuju, hormoni se vraćaju i aktiviraju se funkcije perifernog živčanog sustava.

Osim toga, SDA utječe na metabolizam, ima imunomodulacijska svojstva. Ako se ovaj lijek upotrebljava dulje vrijeme, uspostavljaju se međusobni odnosi stanica organa i tkiva i osigurava jasan i ritmički rad različitih organa i sustava. I tako se tijelo sama bori s različitim patološkim procesima i vraća svoje funkcije. U referentnim knjigama tradicionalne medicine i na Internetu možete pronaći nekoliko članaka o temi "Droga ASD-2, prijava za ljude". Upute za uporabu pomoći će u pravilnom odabiru željene doze i metode primjene.

Prednosti i nedostaci lijeka

Lijek ASD (frakcija 2) potpuno je bezopasno i neotrovno. Lijek se dobro podnosi. Mora biti potrebno dulje vrijeme, ne pojavljuju se simptomi akumulacije i opijenosti. Tradicionalna medicina savjetuje kombinaciju uporabe ASD (frakcija 2) uz korištenje jakih tinktura: hemlock, celandine, aconite.

Jedan od glavnih nedostataka lijeka je snažan neugodan miris. Pokušali smo ukloniti ovu imovinu, ali sve korisne osobine ASD-2 su izgubljene. Zahtjev za ljude koji pate od raka, međutim, pomaže produljiti ljudski život. Stoga, miris u tim slučajevima ne igra važnu ulogu.

Liječenje životinja

Lijek se prodaje u veterinarskim lancima i ima veliku potražnju za liječenjem i prevencijom bolesti svih životinja. Dobri rezultati zabilježeni su u liječenju bolesti dišnih organa, probavnog sustava, urinarnih organa i kože, kao i oporavka oslabljenih životinja s lijekom ASD (frakcija 2). Upotreba u onkologiji kod životinja (i naši kućni ljubimci također pati od tih bolesti) pokazuje izvrsne rezultate. Recenzije veterinarima o ovom lijeku izvijestili su o poboljšanju općeg stanja životinja s malignim procesima.

Terapija raka

Postoje mnogi slučajevi bolesti liječenja dijela ASD-a. Liječenje raka (onkologija) s ovim lijekom iznimno je djelotvorno. Dorogov antiseptik-stimulans dobio je široku primjenu u liječenju:

• procesi raka različitih organa;

• leukemija i limfogranulomatoza;

• fibromi ili adenomi mliječnih žlijezda, prostata;

• polipoza želuca i crijeva;

• cistične formacije bubrega, jetre.

U tim bolestima, kao iu infektivnim bolestima, bolesnici koriste ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji nije jedina indikacija. Lijek je dobro pomogao u poslijeratnom razdoblju za liječenje tuberkuloze, spolno prenosivih bolesti: trichomoniasis, klamidija.

ASD-2: korištenje za ljude

Uputstvo uključuje druge naznake za uporabu lijeka kod ljudi:

• teška upala pluća, pleurit;

• pretilost i mnogi drugi.

Ovo nije potpuni popis svih patologija koje se droga bori.

Kako koristiti lijek?

Za primjenu ovog lijeka, mnogi znanstvenici razvili su svoje savjete i tajne. ASD, frakcija 2 (onkologija, razne zarazne bolesti, bolesti imunološkog sustava opadaju pod utjecajem lijeka) bit će učinkovite ako pravilno uzimate lijek jer djeluje u minimalnim dozama. Samo ispravno prihvaćanje i poštivanje pojmova dovest će do liječenja.

Djelovanje lijeka se smanjuje kada je u dodiru s zrakom, pa nakon što se protresu bočicu, morate brzo uzeti lijek sa štrcaljkom bez otvaranja bočice. To se može obaviti probijanjem gumenog čepa i upisivanjem potrebne količine. Lijek se mora razrijediti hladnom vodom.

Kao što je već napomenuto, ASD (frakcija 2) ima neugodan miris, pa ga morate moći piti. Za to je potrebno duboko udahnuti, oštro izdahnuti, i zadržati dah brzo piti otopinu. Možete zatvoriti oči. Nakon što ste uzeli lijek, trebate uzeti nekoliko udaha kroz nos i izdisaja kroz usta. ASD (frakcija 2) u prozračnoj sobi ili čak na ulici lakše je piti.

Proučavali smo norme i doze na kojima je dobiven najbolji rezultat upotrebe lijeka ASD (frakcija 2). Onkologija se liječi ako pijete otopinu ujutro 30-40 minuta prije jela, a navečer 2-3 sata nakon večere. Pravilno prijem i poštivanje rokova dovest će do izliječenja.

Pretpostavimo da ASD-2 izolira krv. Stoga je potrebno svakodnevno piti kiselo sokove, jesti limun ili uzeti pola tablete Aspirin ili Cardiomagnyl. Podupiratelji lijeka ASD (frakcija 2) preporučuju se piti puno tekućine - do 2 litre dnevno - za uklanjanje raznih toksičnih i štetnih tvari iz tijela.

Rak liječenja

Razvijene metode i doze lijeka ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji pruža intenzivan tečaj s povećanjem volumena lijeka. Nanesite 4 puta dnevno svakih 4 sata: prvih 5 dana - 5 kapi, drugi 5 dana - 10, treći 5 dana - 15, i tako dodajte 5 kapi, dok ne dosegnete dozu od 50 kapi. Zatim uzmite 50 kapi do potpunog oporavka.

Za blagi unos 30-40 ml vode ili hladnog čaja, 3 kapi su dodani prvi dan, 5 drugi dan, 7 na trećem, 9 četvrti, 11 na petom, 13 na petom, i pauza na sedmom.

U drugom, trećem i četvrtom tjednu da se isti, u istoj dozi. Tada - tjedan pauze. Sljedeći tečaj započinje s pet kapi, postupno dodavanjem 2 kapi dnevno, kao u prvom tjednu. Također trebaju pauzu nakon mjesec dana prijema.

Uzimanje lijeka ne smije se osjećati lošije. Ako se to dogodi, prestanite ga koristiti.

Liječenje i korištenje ASD frakcije 2 recenzije od ljudi i liječnika prikupljenih na društvenoj mreži

Dobar dan! Prije čitanja recepata za liječenje bolesti ljekovitog bilja, infuzija, različitih lijekova (ASD, peroksid, soda, itd.) Kod kuće, reći ću vam malo o sebi. Moje ime je Konstantin Fedorovich Makarov - Ja sam liječnik fitoterapije s 40 godina iskustva. Kada pročitate članak, savjetujem vam da se brinete o svom tijelu i zdravlju i ne odmah nastavite s metodama liječenja opisane u nastavku i sad ću vam reći ZAŠTO! Postoji mnogo ljekovitih biljaka, lijekova, bilja koje su dokazale svoju učinkovitost i puno dobrih pregleda o njima. Ali postoji druga strana kovanice - ovo je kontraindikacija upotrebe i povezane bolesti pacijenta. Na primjer, malo ljudi zna da se tinktura hemlocka ne može upotrijebiti tijekom kemoterapije ili kada upotrebljavaju druge lijekove pogoršava bolest, a vi svibanj biti zbunjeni. Budući da biste to učinili bez ozljede, bolje je konzultirati stručnjaka ili svog liječnika prije korištenja različitih metoda liječenja. Zdravlje i ti se liječi ispravno.

Moja stranica u razredu, dodajte prijateljima - ok.ru/profile/586721553215.

Provjerili su mnogi moji prijatelji i moja mama! Stanje se stvarno poboljšalo. Postoji snažno čišćenje i liječenje tijela, ponekad kroz pogoršanje. Miris je manje u tvornici Asd Moskve (ne Armavir!). I kao što je gore već spomenuto, upišite špricu s iglom, tako da ima manje okusa. Sve duhovno i tjelesno zdravlje!

Pozdrav svima. Savjetovao me je droga asd-2, moj homeopatski liječnik, liječena kožnim bolestima koje sam imao od rođenja. Bilo je vrlo teško za mene da odem kurs, nepodnošljivi smrad. Rezultat: dvije godine ne dolazi do pogoršanja. Bila je tretirana ne samo asd, ona je također uzela bilje paralelno. Svi prethodni tretmani u bolnicama, skupe klinike, nisu ni dali takav rezultat. Hvala vam na ideji s kapsulom, mislim da je puno ljepše.

Ovaj lijek zapravo radi, moja baka je 89 godina, ima dijabetes tipa 2, a prije dvije godine pojavljuje se bazalioma na čelu, to je prepreka koži. Dakle, šest mjeseci je trajala SDA, a tumor je nestao bez traga. kako baka živi u gluhom selu i ne voli se liječiti u bolnicama

Pokušao sam ASD F-1 IF-2. Nisam primijetio nikakav tretman.

Marina, pa, dobro, pa je ovdje psa pokopan pa je tamo, ako se ljudi tretiraju, dodaju da nema praktičnih lijekova i ostat će bez posla. Ali već 6 godina nisam prihvatio skupe lijekove, prije nego što su ludi pluća otišli na liječenje i samo su depresivni živčani sustav. Korovi da, upravo ono što im je potrebno od toga, jer su naši preci bili tretirani od strane njih. Operacije. NE TRAŽI I DELETIRA DA NIJE POSTOJEĆI MOGUĆE LIJEČITI, AKO JE POSTOJEĆI, ponavljam pripremu tkiva za dodavanje i ne moram se povlačiti do kroničnog stanja bolesti. Asd će pročitati čak i one bolnzni koje se u našem tijelu još nisu osjećale, ali samo polako mlati u našem tijelu.


Povratne informacije o liječenju ASD 2 liječnika

Nema potrebe za spamom u korist vašeg ASD-a. Radim kao liječnik već 25 godina. I kao što ste rekli, prvi put nije bilo protiv upotrebe lijeka ASD pacijenata, iako nije potaknut. Ali nisam da nisam vidio ni jedan oporavak od takvih strašnih bolesti kao što su rak, tuberkuloza, dijabetes, ali čak i nagovještaj poboljšanja. Moguće je da će osobine histeroida imati neku vrstu poboljšanja u drugoj funkcionalnoj patologiji, zbog placebo učinka. Ali sada sam kategoriziran protiv bespomoćne uporabe ASD-a u teškim bolestima, ponekad čak i na štetu glavnog liječenja. I ne morate reći priče o milijunima izlječenih, vjerujem u moje dugogodišnje iskustvo, a ne na vaše bajke. Da, ali zašto su naši vladari i njihovi rođaci umrli, jer bi se lako izliječili s vašim čudesnim drogom, na primjer, supruga bivšeg predsjednika SSSR-a, da Bog odmara svoju dušu? Ili V. V. Andropov? KGB je već imao pristup povijesti lijeka i njegovoj učinkovitosti. (C) Izvor: liječnik najviše kategorije, terapeutist Intellect (126099) prije 4 godine

Povratne informacije o liječenju ASD 2 liječnika

Svetlana, ako ste zadivljeni mojim uskim mislima, onda sve to iz nekog razloga pišem - ja sam medicinska sestra za intenzivnu njegu djece i često vidim kako djeca umiru zbog vašeg hvaljenog ADS-a umjesto tradicionalnih metoda liječenja. Slažem se da kada se nekoliko dana preostaje smrtonosnom ishodu, moguće je dopustiti AST, ali kad još postoji prilika da izađu... osobno nisam. Vidio sam da se jedno dijete oporavlja od raka uz pomoć ASD-a, svi su se vratili u bolnicu do DIE!

ASD2 je bolji od bilo kojeg lijeka. Jedini minus je užasan miris, ali učinak je bolji od bilo kojeg smeća koje su izumili liječnici, što nije toliko tretman koji ima toliko nuspojava. Cijela moja obitelj, počevši od pradjedova, pije i zdrava, svi zahvaljuju Bogu da su živi i dobro, a nitko nikada nije uzimao nikakve lijekove, iako nisu najzdraviji način života. A oni koji su opsjednuti modernom medicinom ne vjeruju u ovaj lijek. Kome je mozak bio toliko opran da su spremni piti antibiotike nakon Linuxa, a onda još neko sranje koje će potrošiti na sve te velike novce i na kraju samo ubiti svoje tijelo vlastitim sredstvima.

Pijte ASD - drugu frakciju i ne trebate ništa s popisa. Po želji, votka s suncokretovim uljem možete piti u jednakim udjelima prema Shevchenko metodi jednom ili tri puta dnevno (ovisno o prevenciji ili tretmanu). U oba će slučaja biti pametna prevencija od svih bolesti ili oporavka, uključujući rak (Ševčenkoova metoda)! Samo metode nisu kompatibilne. Ili jedan ili drugi lijek. Zapamti ovo. Pišem o onome što znam, a ne riječima. Puni podaci o web lokacijama.
Nemojte trošiti novac na vjetar i obogaćivanje farmaceutske mafije.

Nije ponuđena jer je jeftina i neprofitna je za liječnike (uključujući veterinare)! Ako znate i pitate, bit će vam rečeno da će to pomoći! Osobno, pas od psa bio je okrenut od mene, a drugi je imao fistulu - prvo liječenje je zauzelo za ASD za dugo vremena, puno novaca i živaca, asd prošao u tjedan dana! Drugi su odmah tretirani - sve je vrlo brzo izliječio! Prijatelju se tretiraju tečajevi za lupus i hrpa primjera.
P.s. Nisam na rodiljnom dopustu i ne pišem za oglašavanje, već zato što radi. Ne mogu reći o raku, takvi prijatelji nisu bili oni kojima su tretirani, ali da to pomaže je činjenica!

sve se drugačije prenosi na kemiju, nekome tko je vrlo težak, netko nakon što prvi put terapije više ne ide ili ne može ići... sve je individualno... ali plan liječenja samo liječnik može savjetovati, razmotriti različite mogućnosti... kemiju se bolje podnosi ako nakon uzimanja 100gr, ali opet nekome kao što je... ASD (droga se prodaje u kućnim ljubimcima) vrlo dobre recenzije... smeće je rijetko. I vama zdravlje, strpljenje... narodni lijekovi, što se, dovraga, ne šali... kada je u pitanju rak, morate se uhvatiti za bilo kakvu slamu.

Ostali korisni članci:

102 komentara i recenzija o Liječenje i korištenje ASD frakcije 2 recenzije ljudi i liječnika prikupljenih na društvenoj mreži

Moji dragi! Sve je određeno svjesnošću! Želiš biti bolestan i želiš, izliječen si! Ali ASD-2 radi, bez obzira na vaše istraživanje! Možete vjerovati, možete sumnjati. I ja ću vam reći otkrivenje o onkologiji: rak se razvija samo tamo gdje nema krvne opskrbe. Opskrba krvlju određuje se energijom. To jest, tamo gdje postoji energija, postoji krv! Aktivirajte svoje energetske centre!

O dijabetesu tipa 2. Pogledajte moj isječak. Radi se vrlo lako!

Eugene, dobra večer! Gdje gledati video o dijabetesu? Hvala ti. Kako promijeniti vaš um?

Je li moguće piti frakciju 2 AST-a s celandinom?

Nalazi se. Zamislite koliko ljudi kupuje ovaj jeftin proizvod i vjeruje. I umire u mukama poput moje majke. Nemoj odgoditi vrijeme. Rak je jedan od načina ili jedna prilika da pobjegne i liječi liječnika ili izgubi vrijeme i mučenje, bol i smrt. Ne propustite vrijeme. Pogledajte fotografije posljednjih stadija raka. Tako ćete umrijeti ako vjerujete i pijete frakciju. Mama je vidjela od prve faze. Ovdje pišu klonove. Ne postoji lijek. Lezi ti.

A liječnici su izliječili rak. NEEETTT. Samo će ga liječnici, osim toga, mučiti kemijom, jer to se poučava, a oni same nemaju moć učiniti ništa - postoje standardi i ne žele. Pacijenti se ne smatraju ljudima. Ako dolaze s pozitivnim rezultatima izvana, ne vjeruju u oči.

raka se liječi mlijekom i urinom

Nemojte zgrabiti smeće. Folk lijekovi ne liječe rak.

Masha, pogriješili ste. Koristio sam narodne lijekove za razlikovanje onkoloških adenoma prostate 4.5 mjeseca, a moj muž nije imao operaciju. Iako su svi liječnici rekli da ništa ne bi pomoglo. Obradio sam muža od bilja, ulja, soka od cikle, i svijeće i još klistera. Ako vjeruješ da samo pilule vjeruju u zdravlje, samo ti na nekim tabletama neće dugo živjeti. A o ASD 2, još nisam pokušao.

KAKO JE LI TREBAO TRAŽITI NJEMU?

Adenom i prostatitis su me ostavili mjesec dana nakon tečaja. Za ljude zdravlja.

Kako liječiti rak prostate? Molimo podijelite svoje iskustvo!

Da, slažem se. Ne pomaže. Ništa za to. Samo liječnicima brzo. Uz rak, strašne bolove. Rak ne osvaja.

Evo klonova. Nemoj vjerovati. Ovo je posao. Tipo je jeftin. Ali koliko ga ljudi piju i uništiti.

Pomažemo kupiti ASD frakciju 2 i 3 Armavir Biofactory u originalnoj ambalaži hologramom proizvođača.

Asd može u principu pomoći, ali u raku ne može se koristiti kao jedini lijek. Da, to jako inhibira razvoj vremena, ali za to morate piti svaki dan nekoliko puta dnevno. Stoga nam je potreban sveobuhvatan tretman, uključujući i službene metode. Kemija naravno uništava tijelo, ali će ga brzo vratiti

Želim znati o ASD 2 više pojedinosti o tome kako se prijaviti, i koje nuspojave, pišite u Skype tigraa32

Radim u medicini već 46 godina. Vrlo često koristim i propisujem ASD. Mislim da je vrijeme da prepoznamo lijek i da započnemo proizvodnju ne samo u veterini. Vrlo je loše što je vlastiti haim, ali skupo ali strano uvezeno.

Raisa Nikolaevna. Molim vas, recite mi, da li će nam pomoći da uklonimo tumor na mozgu, G4 glioblastom da pomognemo u našem slučaju, sada imamo edem mozga, molim vas, brat, 49 godina, prolazila je antideemata terapija, niti možemo ukloniti, prije nego što zrake i kemija ne dosegnu

Kako je vaš tretman?

Draga Raša Nikolaevna, Činjenica je da liječnici i farmaceuti mogu ostati bez posla, a moj nećak je postao bolesan, imao je napitke sirupe i slatke pilule 2600. u apoteci, odbio me, zamolio da prodam naš rodni Pertusin za 30 (trideset) rubalja, koliko sam mržnje vidio Liječnik mi je rekao da vjerojatno neće pomoći. Pleme je sisao bočicu u četiri doze i nije se nakašlo.

Pio sam asd2 prvoga dana, ujutro to nije bio razumljivo stanje, navečer pola sata nakon uzimanja lijeka, moje ruke počele tresti, vrtoglavica je započela, glava mi je bolno (bilo je zastrašujuće). Je li to normalno? ili je moj netolerantni lijek? popili pet kapi. hvala ti

Ujutro sam započeo s liječenjem s 20 kapi, u 23 sata bilo je ozbiljno vrtoglavica, povraćanje, mislio sam da je to trovanja gljivama, ne, razlog za azd, ono što se dogodilo nije znalo, možda bi neka vrsta ugrušaka mogla ukapati?

Jeste li pili vodu nakon što ste ga uzeli? Voda koju trebate popiti puno! 2-3 l dnevno. ASD zgušnjava krv, ovdje imate vrtoglavicu!

previše loš od dvije kapi, u mojoj glavi poput munje, je li to strani posao ili što?

Prihvaćam ASD frakciju 2 već mjesec i pol dana, a ne jednom se ne preskače pritisak,

Mama metastaze pluća i jetre, možete piti dio ADS-a, ona je 70 godina

Mogu li uzeti ASD 2 uređaj za fazi 2 limfoma?

Upoznala sam SDA u sovjetskim vremenima. Na prstu je bilo erizipela, propisana je terapija, nije pomogla, samo je pogoršala. Kolega je dao ASD, rekao je da je razrijeđen pola steriliziranim biljnim uljem i pola sata stavio komprese. Dosta dva puta. Nakon toga sam ga kupio, a još 2 osobe pomogle joj je da joj izliječi lice. Povremeno piti pola godine. Zimi je cijeli ured dobio gripa, ali barem kana!

Ljudi dolaze do vaših osjetila! Ovo je otrov. A to pomaže nekome, može biti smrtonosno za vas, ne čitajte sve što pišu i kažu, posavjetujte se s liječnikom, imam S.D., zamislite ako sam počela piti više i Poison! Dakle, s drugim ljudima koji su nekoć pomogli drugima, to ne znači da će sve pomoći! Tada djeca i mi ne bismo dugo bili bolesni i bili bi zdravi, ovaj uređaj se prodaje u veterinarskim bolnicama, vrlo jeftin, a mi boli i umiremo! ((Budite oprezni! Zdravlje za vas!

Mnogi su se ljudi oporavili od ovoga, kao što to zovete otrovom i živite sretno ikada poslije, uključujući i mene. Tako si uzaludna.

Zašto napisati da je ASD otrov je glupost, logično misli ako se koristi za liječenje hiperokijuna, onda to nije otrov, au medicinskim preparatima postoje ekstrakti iz životinjskih organa, može pomoći ne svima, kao i drogama i kemijskoj terapiji, ali šteta ne uzrokuje i pogleda kontraindikacije med preparata i pomaže nekome AST-u, morate pokušati i ne odbacujte tradicionalni tretman. Sve zdravlje.

Inzulin se također proizvodi iz ekstrakta žlijezda svinja ili goveda.

Pa, ne znaš zašto

Pa, ne znaš zašto napisati!

Tretirao je psa, ne sjećam se onoga što se zove,) općenito, koža na leđima je upaljena, vlažna-limfni izbočuje, češlja, smrdi, vodi na veterinara. Postavio je ASD, imenuje samo domaća životinja, a ne soba)) miris. Prosijan natrag, nije ni imao vremena za primijetiti koliko je brzo izliječeno.

Pijem 3 mjeseca (6 DANA, DOSK-OUT)
Puno energije za cijeli dan. Pijem kako bih spriječio.
Sve dobro zdravlje!

vi dečki cho je lijek za goveda, ovce, koze, kuniće, pse i jesti sami)

Piju ga (ASD) u selima jer nema normalnih obrazovanih liječnika i bolnica, a ljudi nemaju novaca pa se tretiraju s jeftinim improviziranim sredstvima

Što govoriš o ljudima? Koji otrov. Niste educirani. A gdje novac. Ako pročitate o podrijetlu lijeka i zašto to nije u brojnim medicinskim postupcima, ali ako vam i logika radi, razumjet ćete. Samo trebam vjerovati. Svatko ima drugačiji učinak na svakoga tijekom tjedna i svatko treba liječenje mjesecima za istu bolest. Uostalom, tijelo je individualno. Tamo je jedna žena napisala da njezin suprug pije 21 dan od psorijaze i da je koža čista, ali je počela piti 28. srpnja do danas i sve se samo sporije od njega. A to nije otrov, napravljen je od mesa i kostiju od vasgonki od životinja. Jednostavno pročitajte i na usluzi YouTube postoji kanal. To je kći izumitelja Olga Dorogov. Nastavila je na očev način. I nitko ne reklamira. Ljudi jednostavno dijele svoja iskustva i žele pomoći drugima.

Ja vam u potpunosti podupirem. Takvi ljekarnici povremeno šalju informacije, nemojte obratiti pažnju.

Matična ciroza jetre - tko se suočio? kako o asd2.

Oko godinu dana pretrpio je s krivicom na prstu, isprobavao sve vrste masti, redoviti post, ali ne dugo... ništa nije pomoglo i počelo je primjenjivati ​​ASD 2 krivicu za samo dva tjedna.

Počeo je uzimati asd2, bilo je mnogo razloga. Prva i glavna ginekologija, dugotrajna kršenja, mioma i cista. Dva mjeseca nije bilo mjesečno, odlučeno je za asd. Pio je tri dana i počeo menstruirati, ali vrlo obilno, pio je pet dana koliko god trebao, ali krvarenje se nije zaustavilo već se pojačavalo, trpjelo pet dana dok nije izgubio svijest i bio je primljen u bolnicu zbog curettegea. Sada ne znam hoće li nastaviti uzimati ili ne isplatiti. Tko god je imao? Odgovorite.

Nadam se, možda ste netočno "počeli" piti asd2, morate početi s 5 kapi i dodati jednu kapi svaki dan, pogledati svoje dobro, 35 kapi su dovoljno za nekoga, a 80 je normalno za nekoga. Pokušajte započeti s 5 kapi. Ispitano na sb

Moj suprug (44) ima rak bubrega s metastazama kostiju, koji su slučajno saznali prije godinu dana. Grade 4, neaktivno. Može li netko reći ili naići?
Počeo je uzimati štedljivu dozu, potrebno je tjedan dana. Prije toga, bilo je zračenja, kerozin s maticom, biljem, srebrenom, Bondronatom.
Svejedno, vjerujemo da ćemo izaći. Glavna stvar je vjera i stav, optimizam.

Pozdrav Irina! Ti si pomogao ASD2. Moja sestra je bolesna, ima rak debelog crijeva, a nakon 5. kemije postaje bolestan.

Bilo je ciroze jetre. Jetra se potpuno oporavila, ali ne i ASD. Ja ću odgovoriti - Skype: tatyana.chernova58

Nažalost, Skype nije, možda ste pustili poštu?

Recite mi, molim vas, e-mailom. Smanjuje li se učinak contricept asd2. Pijem asd2 za prevenciju od 5 minuta, 5 dana, ostatak od 3 dana.

Pozdrav, imam 32 godine i bolest je moja bronhijalna astma, najjače alergije na hranu, alergije na epitel mačaka i još uvijek nerazumljiva (čak i za liječnike) alergijsku reakciju na... oteklina, kihanje, osip kože i svrbež, s početkom u 3 sata ujutro.... Borila se tri godine, bila je u bolnicama, ali liječnici nisu mogli ništa savjetovati, osim hormonskih lijekova, prehrane i inhalatora, bolest je provela stanku za trudnoću i dojenje (do godinu dana), a zatim se dogodila najsloženija pogoršanja. Pijenje stalnog prednizona i hrpa drugih lijekova u 32 je više zastrašujuće nego ASD frakcija 2.
Droga otkrivena slučajno, moji prijatelji savjetovali su oca (raka prostate, njegovo se zdravlje također popravilo) i odlučio sam pokušati... Pio sam 5-3 ujutro i navečer na prazan trbuh 30-40 minuta u 3 mjeseca. prije jela, upisujem špricu (svaka ima vlastitu pojedinačnu dozu - 80-120 kapi, 2-3 šprice na špricu su dvije) i pijem mali gutljaj kompota. Zaboravio sam što je stroga dijeta, ne dobivam inhalator. 1 tbl dan, pa čak i prisutnost mačke ne uzrokuje trzaj, općenito stanje zdravlja je poboljšano, bolovi su nestali tijekom menstruacije i ciklus je povećao (infa za žene), imunitet je porastao, nema pospanosti i glavobolje kad se vrijeme mijenja, rijetko muče sada.Ne mogu suditi što će se dogoditi sljedeće, ali... vrlo se nadam oporavku, a moje mišljenje, pokušaj je. Šteta od mnogih droga je znatno gore, a nama je i nepoznata. I ovdje je rezultat... Vrlo sam zahvalna razvojnim inženjerima i tvorcu lijeka.

Maria, vidjet ćete da ćete se oporaviti, liječiti leđima i neplodnost uz pomoć ASD-2, a glavna stvar je vjerovati, nemojte slušati liječnike, a onda ćete naći lijevu kantu pete, idete u ljekarnu, jer ima samo nula ispred vaših očiju. i sve. Želim vam zdravlje i otac.

Pila nije vidjela poseban učinak, ali ono što imunostimulator opazuje danas ponovo ću početi. Ne znam hoće li to pomoći ili ne

HVALA VAM TKO ZA VAŠU PRIPREMU. PROBLEMI SU OTKRIVENI OD NJIH NAKON ZAKLJUČIVANJA NJIHOVI ANIJA S TAMPONOM U DNEVNOM ASD -2. UKLJUČUJU DO 2 VRIJEME ZA ME DA TRAŽIMO DVA HEMOROUS OPERATION

Za 2 godine me povremeno mučili crijevni paraziti, kupili skupe lijekove, podvrgavali se ozračenju i još mnogo toga - to nije pomoglo. Došlo je do točke da je zbog parazita bio hospitaliziran dijagnozom pancronecrosis. I slučajno su mi rekli o ASD-2. U početku sam bio skeptičan, ali sam počeo uzimati 1 kocku ujutro i navečer. Bol je prošao negdje u 10 dana i osjetio da se tijelo čisti brojnim pristupima stolcu. Uzeo 5 u 2 - mjesec dana. Sada 3 godine bez parazita, nema boli. Sada znam da je od unutarnje infekcije i parazita najbolji i najjeftiniji način. Postoji dobrobiti.

odrediti od 5 do 3 kako? Hvala ti

5 dana piti, 3 dana odmora

Može li se hormoni ispraviti ovim pripravkom? i prekomjernu tjelesnu težinu, gušavost štitnjače?

varikozne vene

Zašto ne prodavati pravi lijek u ljekarnama. Konj je također od veterinarske ljekarne. Primijenjeno ožujak-lipanj-2016., izliječeno je radikulitis, leđa se uopće ne boli, kao što je nekad bila. Naravno, nakon teških utega boli čak i kod zdrave osobe, a u usporedbi sa zemljom i nebom, to je nekada beskorisno zbog netretiranog prostatitisa. Ja sam 45 godina, moja supruga je 42 godine. U prosincu 2016. moja je žena prošla povjerenstvo u klinici, ginekolozi postavili 6 tjedana trudnoće, došli kući u pokrivač cipela, bili su zapanjeni. Toliko za ASD-2. Da, ovdje je još jedan, nakon što vojska nije mogla ukloniti gljivu na desnoj nozi, vjerojatno je mikoseptina zamazila tonu. Također sam kupio ASD-3 u veterinarskoj ljekarni, razmazao ga tri dana, na kraju nije bilo gljiva i kože poput djeteta. Moja žena se smije - na njezinu ćelavu glavu, ona je odrasla nakon frakcije, iako nisam trljao, kao što je napisano u uputama. Rekao sam liječniku što sam izliječila leđima, nisam vjerovala, rekla sam da ne moram otrovati otrov. natrag, popio 1 kocku 5 dana, 3 dana pauze dva mjeseca za redom, a zatim za pola kubičnog metra, sada pijem samo ujutro na kocki, također 5 dana u 3 mjeseca, a onda se odmori mjesec dana, moram se pripremiti za radosni događaj., iako muškarac, ali je prerastao u suze, koliko je godina čekao, savjetujem svima ovu čudotvornu medicinu, ne slušajte liječnike, to nije otrov Naravno, razumijem da ako ljekarne počnu prodavati ASD-2, polica će biti oslobođena od mnogih, vrlo mnogo lijekova, prije svega, od prehlade i muške i ženske zdravlje, nećete trebati Viagra, muškarci, vaša će žena biti otbryvatsya Nemojte misliti da ovaj oglašivač piše: ja sam jednostavni naporan radnik iz sela.

Prije dvije godine pronašla je blagu kralježnicu (mycosporia) na glavi svoga sina, tri mjeseca liječena lamisilom i terbinophinom za tablete i masti, potrošila puno novaca, ništa nije pomoglo, očaj je bio napadnut. Upoznao je poznati veterinar, savjetovao je ASD-3. Lijek je stajao denar i pomogao je prvi put. Nakon prvog dana korištenja zeleni gnoj počeo se pojavljivati ​​s zahvaćene površine, a nakon 5 dana površina je postala prekrivena zdravom kožom i sjaj je nestao kad se promatra s Voodoo svjetiljkom. Tjedan dana nakon završetka tretmana prošlo je struganje, rezultat je negativan. Nakon tri mjeseca, kosa je postala potpuno pokrivena zahvaćenom području. Nesretno je da mi nitko nije rekao ovaj lijek odmah, toliko bi živci, vrijeme i novac bili spašeni.

ASD 2, Armavir, je u rujnu te godine "pokušao" 10-15 dana (nakon 5. dana, pauze za 5 dana) s dozom od 0.5 ml 2 puta dnevno 30 minuta prije obroka za pola čaše vode svaki dan povećavajući za 0.1 ml, Tijekom zime aktivno pušenje nije uhvatilo ni jednu hladnoću. I općenito, po prvi put u šest mjeseci, nema bolesti.
Modrica - nakon prvog unosa može vam se osjećati vrtoglavicu nekoliko minuta, stolica može biti s karakterističnim mirisom lijeka, i ništa više nije na sebi.
Ne vjerujem u liječenje onkoloških bolesti, ali ovo je jako loše i imunostimulantno.
Ako se bojite koristiti ga kao lošu prehranu - preporučujem citrosept - učinak na tijelo je otprilike isti, razlika je samo u cijeni (svakih 5)

Imam opstrukciju c2x cijevi oldona koji mi je pomogao reći

Dobar dan!
Razmislimo logično, ovaj lijek učinkovito se koristi u veterinarskoj medicini u liječenju bolesti goveda i peradi koje konzumiraju za hranu. Ako je to zapravo otrov, čak ni najviše, žao nam je, krober nadzorno tijelo neće propustiti takvo meso. Danas, čak i prije, nikada nije bilo podataka o blokiranju mesnih proizvoda koji sadrže ASD.
Također, ako je lijek za životinje, zašto je osoba, u kojoj postoji mnogo osnovnih čimbenika (za razliku od biljaka), otrov.
Pokaži barem jedan zaključak da je otrov?
S druge strane, nitko mu ne pije šalice za pivo, au malim dozama nema zmija otrova.
Sve dobro i dobro zdravlje!

Dobro došli! Moja majka ima fazu raka kostiju 4 s metostazom. Postoji li netko tko se riješi ove infekcije? Hoće li ovaj lijek pomoći?

Imam onkološku bolest kostiju.. Ne volim reći riječ od 3 slova, bolestan sam od 2007, prsa, operacija, ponekad sam pio SDA 2, ali ponekad i nisam vjerovao, iako sam pročitao časopis HLS, gdje su takvi ljudi napisali da pomaže, ali sada, kad sam prolazio kroz 6 kemoterapijskih programa, nakon čega, ne znam kako sam preživio, otišao sam do kosti, s kompresijskim prijelomom u lumbalnom dijelu.. Pametni liječnik, profesor Teplyakov Valery Vyacheslavovich spasio je ogromnu kolica Zahvaljujući njemu, Bog blagoslovi njega i druge liječnike koji su mi pomogli Irina kralježnica, opet sam podvrgnuta kemoterapiji i istodobno gotovo primijenjenom ASD-u, a kao rezultat toga sam počeo napustiti, za vrijeme praćenja, samopouzdanje sam se popravio, pa, prestala sam piti ponovo, a zatim se sve više pogoršavalo, zaboravio sam na ASD. koštalo Tayverb tablete od 140 tisuća za mjesec dana, a Herceptin, ništa nije pomoglo.Ja sam se nadao snažno, ali na kraju sam dobio suprotno.Ono nije pomoglo, ali samo su se lezije povećale i pojavile na drugim mjestima, a vrat bedara bio je slomljen i kost je uništena I onda sam pogledao kroz moju i anketama, a opet počeo na ASD 2, odbio kemiju.. Nakon pola godine moj proces zaustavljen.Ja sam također koristi tinkture u isto vrijeme, kupio u samostanu sanatorium i pili (celandine tinkture, onkološka zbirka, crni orah, trijade, kolekcija otac George Kao rezultat toga, živim godinu dana bez kemije, zbog svega ovoga, bez divlje boli, ja se, naravno, klanjam, ali ne u invalidskim kolicima, s dijagnozom, ljudi ili leže ili u invalidskim kolicima. samo jedan dan pa sve do poboljšanja. Moj prijatelj je odlučio napraviti 10 dana odmora, jetra je imala žarišta, lijevo, a tijekom pauze od 10 dana sve je bilo natrag, potrebno je stalno raditi na sebi, kao što je napisao profesor MD Yarereko Kassinia Valentinovna, liječnik fitoterapist, Bog stvorio prirodu. Zato se koristite boljom i ne ponavljate naše pogreške, naučimo od stranaca, vidimo na početku kocke, dodamo i zaustavimo se na 2 kocke, opisao sam vas u kratkom obliku, a da ne idemo u detalje. koji je protiv ASD.Da, naravno, ako stvarno CT Sjećam se prekasno, gdje je ostalo nekoliko dana, a bilo je kasno piti Borjomi!

Lyudmila, hvala, ako postoji prilika, onda bih želio razjasniti nekoliko točaka na prijemu lijeka, moj muž, hondrosarkom, liječenje je odbijanje posvuda.

Poznajem ljude koji su ušli u anekologiju, i to pomaže, počela je

Napišite recenzije koji su uzeli ASD2 za rak pluća? Faza 3

Camelovo mlijeko i urin liječi karcinom jetre, ciroze i druge bolesti u Egiptu. Grad Al Dabbe je izliječio mnogo toga. instagram pronađe verblyudmoloko tamo i pregledava samo

Imam dijagnozu SLE, mrljam ASD spotove i uzeo je unutra, sve točke su otišle u nekoliko dana, a prije toga ništa nije pomoglo!

Živim u St. Petersburgu, klima je strašna, sladokusni nos već dugi niz godina, sinusitis, posljedica polipa i gubitak mirisa dugi niz godina. Dvije operacije za uklanjanje polipa, prošle godine prošle godine u vrlo poznatom profesoru na Vojnoj medicinskoj akademiji, operirane su krajem travnja, a sve se vratilo u lipnju. Nedavno sam saznao za ASD-2, od Nove godine dodam ga u morsku vodu i isprao nos, već sam postao lakši, od 9. ožujka 2017. počeo sam piti, razrijediti 1 kocku iz šprice vodom i oprati. Danas, 14. travnja, nema hladnoće, nema alergija, sve alergijske iritacije na koži. ASD stvarno radi. Treba shvatiti da oni koji su očajni za liječenje lijekova kao što je ja dolazila na uporabu SDA. Pogotovo kada vam liječnici kažu da se alergije ne liječe. Ono što je najvažnije, osjećaj mirisa se vratio. Htio bih što više bolesnika čitati moju poruku. Zdravlje za vas.

Olga, tvoje mišljenje puno je odlučilo i stavio sve na svoje mjesto! U prosincu, moj suprug je također podvrgnut operaciji na BMA da ukloni polipi. Platio sam mnogo novca za naknadno liječenje, darove, omotnice, sve kao i obično. Rezultat je recidiv u ožujku, već zajedno s divljom alergijom na sve (liječnici ne mogu odrediti što. Kirurg je izvukao nove polipa ispod lokalne anestezije, gotovo da nema učinka.
Danas, u razgovoru s kolegom sjećam se asd-2, ovaj lijek je bio pijan moje majke, imala je rak vrata maternice, ali onda je bilo vrlo kasno da se nadam za asd-2. Upravo danas, u našem snijegu i kiši u St. Petersburgu, trčao sam za asd u vetapteku. Znala je da će njezin muž imati sumnje, pa je pročitala recenzije. Vidio sam tvoje i poslao k njemu. Sada se pitanja neće pojaviti od njega. Hvala vam!

Uzrok svih bolesti je zakiseljavanje tijela, a SDA je alkalni, pa frakcija pomaže svima, samo doza je individualna, jedina kontraindikacija je posljednja faza onkog.

Pozdrav, ako me se iskreno razboliš od liječnika..... nemamo normalne liječnike koji su izliječeni i ne uzimaju novac... pa sam imala operaciju u mojoj nozi koja je dotakla živac.... moje dijete je gotovo ubio nerođeno Nisam protiv liječnika... liječnika pravi ubojice...... ne znaju kako liječiti. Prijatelj mi je rekao da je došla posjetiti liječnika, slušala je, a onda je otišla na Internet i napisala nešto što nije željela za izvanredne cijene. Ništa na kraju nije pomoglo i asd-2 je izvrstan alat.......... ljudi ne vjeruju liječnicima ili samo liječnicima koji znaju svoje stvari, slažem se da je vrlo malo....... sve zdravlje

Pozdrav svima Želim podijeliti svoja dojmova o ASD-u 2. ​​Dakle, imam dijagnozu ciste jajnika (10 cm), rekli su hitno za operaciju, napisali su uputnicu za hospitalizaciju, ali nisam otišao u bolnicu, ali sam otišao na dopust, republikanska bolnica provodila je Uzi Sve to bilo je potvrđeno, trebalo je 2 mjeseca, a ASD-u sam naučio na standardnoj osnovi, dok je pila izgubila 12 kg, svi su bili prestrašeni na radu, prisiljeni proći testove za marker tumora, rezultat je bio negativan, a nakon tri mjeseca uzimanja ASD-a odlazila je na ginekologa na sastanak i njezinu dijagnozu kampiranje”, pitao je da sam uzeo, nisam rekao ništa. Sada moj muž pije također sa mnom. Imam 47 godina, moj suprug je 60 godina

Gulnar apai salemetsiz biti kalai ishkeniz niz shemu i kalay kandai tamshymen molsherimen jasadyynz sol zoninde sytsben kalay baylanska shygu bolia bolady

Moj muž ima dugotrajno dijabetes tipa 2, sve je zacjeljivao, na stopalima 3 prsta bila su bez kože, koža se popela i suprug, ne znajući da mora biti oprezan / bio je prvi put, kožan... i tamo... samo otvorena rana boje, plakanje... ((Znam što bi se moglo dogoditi nakon toga, bila je šokirana... Ali, budući da živim na internetu na medovima), rekao je da je držao rep uz pištolj! Kupio sam ASD-3/1: 1 s uljem / i počela slagati ujutro i navečer, prigušujući joj prste kako ne bi došlo do infekcije. Navečer 2 minute u otopinu s kalijevim permanganatom, a zatim ASD-3. Prije nego i poslije, posve sam zabrinut, da budem iskren, jako zabrinut... tko je u subjekta i zna što dijabetička stopa je - Bog ne smije nikoga dopustiti... / - razumjet će... Smrknuti bjesomučno... 10 dana, došlo je do rezultata. Upravo sam zalijevala ASD3, natopila sam čarape i čarape mojih muža Da, ima mirisa, ali što je to u usporedbi sa zdravom nogom To je samo spasenje Želim probati ASD2 za sebe, postoji nešto za mene)) Učinio sam se za tri mjeseca))) zaključci...

i još mnogo toga. Želim podijeliti one koji imaju svestran lihen / prljave mrlje na tijelu / prsima, leđima, vratu / godinama 6 nije pomoglo... naviknuto... počeo piti čajnu žlicu od 3% peroksida na prazan želudac na čaši vode / ne odmah, ali postupno, s kapom i stigla je u čajnu žličicu, a zatim možete jesti nakon 30 minuta. Samo na taj način. Vidio sam dugo, možda 3-5 mjeseci, ne sjećam se. A onda muž pita: "A gdje su ti mjesta?" "I pogledam se i ne vjerujem u oči")) Nema mrlje.
Cijelo prsa, leđa, trbuh... sve je bilo u ovom smeću dugi niz godina. Hvala Neumyvakinu.

Nemojte piti ASD, jer je lijek skuplji i lijek se ne liječi, ali cripples (svi znamo), a kada uzimaju ASD-2 dio možete živjeti i živjeti, a to je neprofitna za liječnike! To je cijeli trik. Osobno pijem za rak. Živo i ono što želite!

Nije pio SDA, ali sada je počeo, ništa s mirisom; Nemojte ga njuškati. Postajalo je odvratno, nije živo ni mrtvo. Dan kad mogu zaspati, s glavoboljom i osjetiti. Dijagnoza također nije jasna, bila je mikrostruktura. Predajem analize, podijelit ću rezultat!

Pijem oko godinu dana za profilaksu - Nedavno sam odlučio provjeriti s instrumentima - 2 kapi na 100g vode pH postala 9,7 ovp +100 prije nego što je ova voda imala ph-6 ovp -370 gotovo kao idealna živa voda.

Za sve Salam, ja sam Dima iz Uzbekistana, grada Samarkanda. Pio sam, nisam jasno vidio kako je to dobar tip veselja ili valova snage. Ali budući da pišu da se čišćenje događa, to znači da je oraganichm čist. Svi zdravstveni prijatelji.

Za sve Salam, ja sam Dima iz Uzbekistana, grada Samarkanda. Pio sam, nisam jasno vidio kako je to dobar tip veselja ili valova snage. Ali budući da pišu da se čišćenje događa, to znači da je oraganichm čist. Svi zdravstveni prijatelji.

Tko je liječen zbog raka krvi? Podijelite kako trebate piti ASD-2... Imenovani kemiju i zračenje (kao i svi imenovani za redom), ali ih ne vjerujem i želim isprobati frakciju... Ako netko zna, molimo vas podijelite...

recite mi kako to pomaže kod toksične encefalopatije

Danas ću početi piti, prema rezultatima ću postići svoj cilj

Odlučio sam za vašu, za, i, ne, o SDA-i da predočim moje mudre misli. Odmah ću reći da ne savjetujem nikome, jer me nitko nije pitao. i ja to nisam prihvatio, ali mogu detaljno opisati situaciju kad je moj rođak uzeo. Dakle... prije mnogo godina, kuma (živjela je u selu) došla je u užasnu nesreću: ona se prebacila na motocikl s mužem u vrlo duboki jarak. Donijeli su sanitarni helikopter u Omsk, kralježnica je bila oštećena, pola godine ležala na nape gotovo na golu palubu, donijeli su kući, bilo je ležajeva na kojima su se mogli nalaziti prsti između rebra i kostiju na koljenima, a što bi moglo biti liječenje u selu? I njezina kćer (sestra sestra) donijela je drogu na nečiji savjet i počela joj dati. Rekla mi je o mirisu. da je smrad bio takav da su otvorili vrata kolibe. Dekubitus je ozdravio, sve je bilo odgođeno, ali, najvjerojatnije, komplikacija je otišla, jer U tijelu se sve promijenilo, prestala je jesti, postala je tanka, nije prepoznavala nikoga, objesila je ruke na štapić koji je stajao iznad kreveta i čvrsto visio poput dima, oči su joj bile lude, ona je bila blijeda poput kiselog vrhnja! Ostao sam noću tamo za noć, tako da cijelu noć nisam mogao zatvoriti oči u toj sobi. Pogledam na njezin krevet - pa, pravi mrtvac laži. Baka je već "smrtna", prošivena. Onda sam otišao raditi u gradu, a kad sam stigao godinu dana kasnije. moja majka kaže da ćemo ići posjetiti Ton. Vozio sam se i mislila sam da ću doći i upoznati me s nekim preživjelim, ali onim strašnim, mrtvim muškarcem koji je stajao u sjećanju.Što je moje čuđenje kad sam ušao u kolibu sobu, ona sjedi ružičasta, obrazi - možete vidjeti s leđa!, kosa joj je obojena... Ne znam je li to pripisati drogama ili ne, ali onda je živjela u svom pravom umu i sjećanju već 25 godina. Nije ustao s kreveta, ali je sjedila, pletivši ljude s tepihom s frotirnim čvorom. Što se tiče mojega mišljenja, mogu samo reći da ga vjerojatno ne biste trebali koristiti od neke vrste urtikarije, a kad to mirisom poput kerozina, onda, vjerojatno, sva sredstva su dobra. otrov, onda se možemo sjetiti riječi s kojima se svi liječnici slažu. Ako lijek iscjeljuje, onda je već otrov, a ako nije otrov, onda se ne izliječi. Ljudi uzimaju takav lijek, kada liječnici već odustaju i kada nema drugog načina izlaska. Što se tiče nečijih savjeta, želio bih se prisjetiti riječi sv. Antuna Velikog. Ali ako vas netko tjera da tražiš savjete, bježite od njega, ali ako se sustigne s vama i traži savjete, tek tada će vam savjetovati. Sve zdravlje i mudrost! Tko ima uši, neka čuje!

Zdravo, imam 41 godine, počela sam piti za prvih pet dana, rekla sam da se nisu varali zbog mirisa, konkretnog smrada, malo se malo naviknula, ali za život, imam puno boli, ali prema rezultatima nema mnogo, ali san je gotovo odmah otišao, Obično prolazim kroz cijelu zimu s trbuškom i preostalih devet mjeseci, cijeli put je na antibioticima, usprkos tome što mi se glava malo vrti, nastavit ću napisati kako i što se događa, liječim na recenziju, uskoro novu godinu možete slaviti nešto ili ćete se morati suzdržati.

Recite mi, netko je izliječio kolitis, imao sigmoiditis, bilo je jako pogoršanje, plakala sam 7 mjeseci, hvala