KAKO JA SAM POVEĆAJ U SLIKU (FOTO))

Upala

Pa, što je zanimljivo pročitati?))

Dugo sam razmišljao o tome hoće li ili ne o tome napisati ovdje, možda, predvidio kontroverze u komentarima o potrebi i replika: "Moj muž me ne bi dopustio", "Ne bih ležao ispod kirurškog noža", "Silicijske doline ne vladaju", itd.). No, svejedno, znajući da se ovdje okupljaju ljudi koji imaju zdrav razum, diplomatske vještine (zar ne?) I smisao za humor, zaključili su da bi bilo zanimljivo nekome. Ne tako davno, tražila je slične članke o bebama, ali bila je iznimno razočarana, i nije pronašla ništa korisno na ovoj temi. Iako, siguran sam, dame razočarane promjenama u dojci nakon hranjenja, barem pola.

Na kraju, bit će mi drago ako se ovaj članak čini netko baš zanimljivim i smiješnim i hvali ste me za hrabrost, hrabrost i samoironizam!)

Biti sam s mojom veličinom 0,5, koji je izgubio oblik nakon rođenja prvog djeteta, odlučio sam o ovoj operaciji. Čudno, najteže je prikupiti sve potrebne testove, morala sam se baviti gradskim poliklinikom, uvjeriti terapeuta da odredi smjer svih vrsta krvnih pretraga, rendgenskih zraka, ultrazvuka itd., Pretvarajući se da me osobito brinem za moje zdravlje i za dva tjedna želim saznajte da je sve u redu. Našao sam liječnika tako da se mogu najviše povjeriti, stoga nisam osjetio nikakav strah i otišao na operaciju kao da je to praznik. I tako, ostavio sam svoju voljenu kćer pod punom odgovornošću svog supruga i došla u medicinski centar s čistom savješću. I rezmestili u luksuznom odjelu (jedna stvar koju sam morao provesti cijelu noć u potpunoj tišini i miru već zadovoljan), brzo slikala prsa s crnim markerom i odvela u operacijsku sobu.

Pa, što da kažem, nećete nas uplašiti koji rađaju operacijsku sobu pa sam se tamo smireno spavala 40 minuta u potpunom zamračenju i kad sam se probudila, moj liječnik stavio je ruke na nove šake tits veličine 3 + + i moj je život počeo s novim oblicima!)

Ne, apsolutno bez boli, ja, hvala Bogu, nisam se osjećala, sve je dobro prošlo. Prvih 4-5 dana, jedina stvar koja je izazvala nelagodu bila je osjećaj da je to kao da sam prekomjeran i zategnuo sve mišiće prsnog koša.

Pa, za mjesec dana skinuo sam potporni lan, a sada mi je drago da ažuriram ormar.

Mitovi koji se raspršuju:

1. Rizik od raka nakon operacije. Nije istina Ne samo da sam pročitao o tome, već sam pitao i liječnika, u CITY poliklinke, mamologa s neovisnim mišljenjem.

2. Ultrazvuk s implantatima je teži. Opet mit. U uzistki sam primijetio uvjeren da moderna oprema omogućuje vam da vidite sve što vam treba bez ikakvih problema.

3. Osjećat ću ih. Mislio sam tako. Ali baš kao što ne osjećam radijalnu kost desne ruke, gušterača, jetra, pluća i drugih vrijednosti mojega tijela, implantati se apsolutno ne osjećaju. To jest, ne osjećam se strano tijelo u sebi! Naprotiv, čini se da je cijeli život bio s takvom dojkom.

Čovjek će ih osjetiti na dodir. Ne, ne, ne. Na dodir su isti kao i svi drugi)

5. U avionu su rasprsnuli. Neće se rasprsnuti, jer nije tekućina, već nepobjedivi gel. Pokušao sam je konzultirati barem da bi ga oštetio (prije no što je umetnuta, naravno), ali to je nemoguće. Stoga čak i ljubitelji aktivnog načina života i spavaće sobe ne bi trebali brinuti))))

6. Trebaju se mijenjati svakih 10-15 godina. Bilo je potrebno. Ali sada, svaka djevojka zajedno s implantatima dobiva putovnicu za njih s doživotnim jamstvom. Jedina stvar koja vas može natjerati na reoperation je želja da se "još više" i prirodni oblik promijeni u slučaju globalnog gubitka težine / pretilosti i prirodnog progiba s godinama.

7. Djeca se ne mogu hraniti. Može i treba biti. Sa i bez implantata.

8. Svatko će primijetiti. Nitko neće primijetiti ako napravite razumnu veličinu i zamijenite push-up koji vam je vjerno služio posljednje *** godine koje dolaze s redovitim grudnjakom.

9. Nije prirodno. Za razliku od prirodno ne obrijanih nogu i pazuha, to je estetski.

Pa, obećana fotografija prije / poslije.

Djevojke, još jednom vas pitam, nemojte snažno raspravljati u komentarima, divno je što netko ima prirodne ljepote, ali ponekad nije to kapa, nego nužnost! Svi hlače)

"Povećala sam prsa!" Priča o prvoj osobi.

Naša junakinja, Anna Klein iz svoje mladosti sanjala je o velikoj dojci. Nažalost, priroda ga nije nagrađivala veličanstvenim oblicima. Rekla nam je o putu u njezin san i kako je imala kirurški zahvat. Od svoje mladosti sanjala sam o velikoj dojci. Htjela sam imati više ženskih oblika. Ne, nisam zamislio Pamela Andersen. Ali uvijek sam htio imati 3-4 dojke, dok je moja veličina bila prva. Ušao sam u šport, sam vježbe za povećanje grudi, jeli kupus i sir, prema glasinama, njihove grudi rastu od njih. Ali svi moji napori bili su neuspješni. Shvatio sam da niti u sportu niti u pravilnoj prehrani neće pomoći u ovoj situaciji.

Spremena donja ruba s učinkom potiskivanja. Ali, u krevetu s muškarcem, nećete uvijek biti s push-upom!

U nekom sam trenutku odlučila povećati grudi. I praktički, poput junakinje Cameron Diaz, u filmu "The Bad Teacher" počeo je prikupljati novac za plastičnu kirurgiju. Samo razmišljam, radi povećanja dojki, radio sam dva posla i zaboravio ono što je osobni život. Ali rezultat je bio vrijedan!

Kad je novac prikupljen, započela sam pravi panika. Jedno je o čemu govoriti o povećanju dojki i sasvim drugom, odlučiti o operaciji, otići ispod kirurškog noža. A što ako nešto pođe krivo? Odjednom mi se ne sviđa rezultat? Odabrao sam liječnika s najvećom pažnjom, pronašao sam stručnjaka kroz prijatelje. Kada odaberete plastični kirurg, vrlo je važno da vam se sviđa njegov rad. To je kao u slučaju frizera, ne samo profesionalnost je važna, nego i da vaše ideje o ljepoti podudaraju.

S koljenama drhtavim, došao sam na konzultacije u klinici. Dok čekaju recepciju, smjestio sam se u hodnik i počela nervozno gledati egzotičnu ribu u akvariju. Takvi akvariji u teoriji trebaju odvratiti klijente, ublažiti stres i smiriti ih. Ali, da se nosim sa svojim strahom, to ne mogu učiniti. Osjećao sam se kao junak crtića o kukavičkom nilskom konju koji je pobjegao iz bolnice, da ne bi bio cijepljen.

Kad je moj red došao, duboko udahnuo, ušao sam u liječnički ured. Iznenađujuće, u ovom trenutku, činilo se da moj strah nestaje. Liječnik već godinama djeluje, danas je jedan od najtraženijih plastičnih kirurga. Konačno, recenzije o svom radu, koje sam uspio prikupiti, bile su samo pozitivne. Razgovor s samim liječnikom pogodio me kao dobar sedativ. Liječnik je istaknuo da nema hitne potrebe za operacijom. Pokazalo me je. Ali nisam se htio povući. Velike grudi ostaju moj san!

Zatim smo raspravljali o prilagodbi volumena i oblika dojke, čuvajući to što je moguće prirodnije. Bio sam ponuđen izbor nekoliko McGhan implantata. Pravo je odabrano nakon malog "dolikuje". Zaustavili smo se na trećoj veličini dojke tako da je dojka izgledala najprostranjenije. I imenovan sam datumom operacije.

Nekoliko dana prije operacije ponovno sam došla do klinike kako bih se testirala i napravila kardiogram. Pitala se je li potrebna posljednja posljednja mamografija. Nije se pokazalo. Priznajem da me je iznenadio. Međutim, stručnjaci klinike objasnili su da redovito dijagnosticiranje dojki i nedostatak kontraindikacija, to nije nužno.

Na dan operacije stigla sam u kliniku za osam ujutro. Nakon potpisivanja potrebnih dokumenata, odveden sam u bolnicu, zamoljen da se prebaci u snježnobijelu haljinu i ostavi da pričeka anesteziologa. Razgovor s njim je obvezan korak koji pomaže u određivanju prisutnosti alergijskih reakcija na određene lijekove. Pored toga, rezultati ispitivanja eliminiraju rizik od komplikacija tijekom anestezije. Nekoliko minuta kasnije sestra mi je dala injekciju. I osjećao sam se tako lagano i opušteno, kao da sam pio čašu šampanjca! Još malo i moj san će se ostvariti... Nekoliko trenutaka, a ja sam u opernoj sobi. Što se sljedeće dogodilo, ne sjećam se. Padao sam u san.

Došla je u odjel. Otvorila je oči i nije osjetila nelagodu ili vrtoglavicu. U početku sam čak mislio da uopće nije bilo operacije. No, osjećam se za kompresirajuće donje rublje, shvatila sam da je sve već prošlo. Dan je prošao neopaženo, pa sam pao u san i vratio se u stvarnost. I tek sam navečer shvatio da gotovo nisam osjetio gornji dio tijela. Činilo se da ne pripada meni. A pokušaj pomicanja njezinih ruku samo je odgovorio boli. Bio sam spreman za ove osjećaje, pa nije došlo do panike. Ponovno sam dobio bol ubojicu, postalo je puno lakše. I zaspala sam do jutra.

Sutradan sam se vratio kući, uzimajući sa sobom stroge preporuke za razdoblje rehabilitacije: nositi posebnu komprimiranu odjeću, potpuno odustati od alkohola i bilo kakve tjelesne aktivnosti šest tjedana. Da, da! I nikakav seks u ovom razdoblju. Prva tri dana gotovo da nisam izašla iz kreveta, osjećajući se kao "povrće". Uzela je lijekove protiv bolova, a ipak je bilo koji pokret uzrokovalo značajnu bol. No, unatoč tim privremenim poteškoćama, nikada nisam požalio na mojoj odluci. Pa, tko je rekao da na putu prema snu nema prepreka?

Zavoj je zakazan četvrti dan nakon operacije. I konačno sam mogao vidjeti rezultat. Nevjerojatan! Prsa su izgledala sjajno. Točno kao što sam htjela, ne računajući već nestajuće modrice i blage otekline. To je bio moj san! Kapela fantasy! Razdoblje rehabilitacije trajalo je mjesec dana.

Nakon plastičnih materijala, prsa nisam izgubila osjetljivost, pa čak i obratno. Ja sam posve zadovoljan rezultatom, jer sada mogu nositi haljine s dekoltea i bez push-up! Drago mi je što sam uspjela nadvladati svoje strahove i nikada se ne zaustavljam na putu u moj san. Sa novim grudima, siguran sam da će se moj život promijeniti na bolje!

Povećala sam prsa

Prema zakonu bijede, sve djevojke uvijek žele ono što nemaju. Vlasnici kovrča sanjaju se o savršeno ravnoj kosi, oni koji nemaju pjege sanjaju o njima, samo im frizure žele sve rasti, oni koji su odrasli imaju kosu, ali uvijek sam sanjao da imam grudi. Pa, barem malo. Barem neki! Ako ste sretni vlasnik poprsje, počevši od pune šalice B, preskočite ovaj materijal pokraj očiju. Djevojke u nesreći koji znaju što je grudnjak s push-upom, u kojem je SAMO push-up, odjeća bez dubokog cijepanja i dobar san na trbuhu bez ikakvih neugodnosti, ovaj tekst je za vas!

Da biste razumjeli mjeru tragedije, zamislite Keira Knightley, dobro, ili Kate Moss. Predstavljen? Nisam imao ni ovo (hashtag # ispričavam se). U majici, mogao bih lako proći za dječaka, pa sam morao rasti dugu kosu i sakriti se iza njih. Prestala sam vjerovati u kupus kao brucoš u institutu, pa kad je došlo do ponude urednika za mamoplastiku, pa čak i jedan od najboljih plastičnih kirurga u Moskvi Alexander Mikhailovich Abakumov, trebalo mi je 30 sekundi da donese odluku.

Kako je bilo

Na samom prvom savjetovanju, iskreno priznajem svom kirurgu: ne pretvaram se da postanem Pamela Anderson. Alexander Mikhailovich me cijenio svojim očima i objasnio: "I to neće raditi, previše tanka!". Kao rezultat toga, bio sam "osuđen" na implantat s volumenom od 255 ml, što u životu znači kompletnu drugu veličinu (115 ml jednako je približno jednoj veličini). Vrlo brzo smo odlučili i druge parametre: pouzdane i kvalitetne implantate, patentiranu tehnologiju proizvodnje Mentora, anatomski oblik (prikladan za tanka tijela) i peri-aolarni pristup - kirurško rezanje uz areolu. Na pro i kontra ovog dijela, liječnici često i dugo razgovaraju. Glavna briga pacijenata je nemogućnost dojenja u budućnosti, ali moj je kirurg precizirao "ja", raspršujući moje strahove.

Na dan operacije

Priprema za mamoplastika ne zahtijeva puno posla. Prošao sam testove na listi kirurga, kupio komad komprimirane odjeće (prokleto!) I, skupljajući hrabrosti, nazvao je moju majku. Ona je, naravno, bila malo protiv intervencije plastičnog kirurga u mom osobnom životu. Kao rezultat toga, smjestili smo se na činjenicu da 28-godišnji vlasnik dojke nulte veličine, koji je hranio dvoje djece, ima pravo raspolagati vlastitim poprsjem po vlastitom nahođenju. Na dan operacije nisam bio uopće zabrinut, samo sam mislio da, na kraju, želim nositi haljinu s otvorenim leđima bez grudnjaka! Želim nositi kupaći kostim bez pjene! Sanjao sam o dubokom rezu! I ovdje je anestezija radila.

Dr. Sc. Alexander M. Abakumov, liječnik najviše kategorije, plastični kirurg:

Nakon operacije

Na fotografiji: Princesse tam.tam tijelo, Estel Adoni salons mreža

Cijela rehabilitacija nakon povećanja grudi leži u činjenici da ste za mjesec dana zategnuti u uskim zimskim komprimiranim donjim rubljem, u kojem sve zateže, svrbi, drobi i, općenito, AAAAAA! Prvih 10 dana novih dojki zabranjeno je pranje, a prvih pet na to, općenito, i nema snage. Morao sam ozbiljno ograničiti tjelesnu aktivnost, vratio sam se na najjednostavnije od njih tek nakon mjesec i pol. Istina, Aleksandar Mikhailovich mi nije dao dopuštenje da to učinim, tako da sam na vlastiti rizik činio čučanj i gnjaviti, i s pravom sam zaključio da nisam povećala prsa tako da bi mi duša mogla povećati s njom. Ali znate, ništa se ne uspoređuje s onim osjećajem koji sam doživio, gledajući u ogledalo mjesec dana nakon operacije. Sa svojim prvim setom donje rublje od 75B, po prvi put sam gotovo spavala u rukama. Pa, sve patnje povezane sa komprimiranim donjim rubljem, više nego isplaćene, kad sam stavio malu crnu haljinu s velikim okruglim dekolte na jednom od događaja. Ne želim reći da sam vidio kako su muške čeljusti padale, ali karakteristično kucanje iza leđa bilo je jasno razlikovano, to si ti, vjeruj mi. Općenito, francuski su bili u pravu - ljepota zahtijeva žrtvu. Ali znamo s vama, ona također, ne, ne, i ona će spasiti svijet!

Prava priča: koliko sam bezuspješno povećao prsa

Ne znam što sam imao u glavi u 21, ali onda sam odlučio na plastiku u samo nekoliko dana. Moje su se grudi činile apsolutno nedovoljne da mi se sviđam muškaraca i da se osjećam sigurno, iako nisam imao najkritičniju veličinu - nepotpunu sekundu. Neprekidno sam nosila goleme veste i veste, pokušavala staviti pamuk u grudnjake i sanjati o dubokom cijepanju. Nisam ništa rekao rodbini i prijateljima, a momci koji su me okružili nikad se nisu žalili.

Sad već shvaćam da takve misli poput plastike trebaju živjeti u tvojoj glavi barem neko vrijeme. Bez razmišljanja, otišao sam ravno na internet. Liječnik je tražio, temeljeći se na svojim financijskim mogućnostima, koji, kao što razumijete, također nisu sasvim pravi pristup.

Kao rezultat toga, izbor je pao na apsolutno tipičnu metropolitansku kliniku. Liječnik se pokazao sasvim prikladnim: čovjek od oko 45 godina s tisuću diploma i obrazovanja. Ja čvrsto inzistiram na trećoj i polojoj veličini. Podržao mi je s rezervom o liku, kažu, širinom bokova, prsa ove veličine izgledat će skladno.

Odmah sam položio sve testove (krv, ultrazvuk, fluorografiju, EKG) i veselio se danu operacije. Nejasno se sjećam kako je sve prošlo. U jutro je bilo bolno, ali bi li to bilo tako? Brzo sam se oporavio, čak sam se vratio u sport nakon šest mjeseci. Ali 12 mjeseci nakon operacije, moj implantat je prasnuo. Nisam osjećao nikakve posebne boli, ali prema osjećajima implantat se činilo da se otopio i kapao unutra.

Morala sam napraviti drugu operaciju. Ponovno sam se oporavio, ali prsa su mi bila samo kamen. Imala sam fibrozu. To je prekomjerna proliferacija vezivnog tkiva unutar dojke. Tijelo reagira na strano tijelo na takav način da stvara zaštitnu barijeru. Srećom, nisam došla do kapsularne fibroze, pa bih se morala vratiti pod anesteziju i mijenjati protezu. Liječnik je inzistirao da sam ja kriv, jer nisam pravilno obavio masažu. Tako sam otišao do 25 godina.

Četiri godine nakon operacije, rodila sam svoje prvo dijete. Dojavio sam ga, sve je bilo u redu. Ništa me nije smetalo. No, postupno, na podnožju prsnog koša počelo se stvarati rast pod kožom, pa čak i oštećenja. Kirurg je rekao da je punilo opet iscurilo. A što mislite? Ponovno sam bio pod anestezijom.

Zamijenio sam implantate (i još uvijek ne znam koji su) i odabrali još veću veličinu. Kao što se ispostavilo tijekom operacije, imao sam benigne tumore koji su morali biti izrezani. Njihovo mjesto trebalo je napuniti implantatom. Štoviše, nakon ove operacije, liječnik mi je rekao da prethodni plastični kirurg nije izvukao kapsulu iz fibroze. To jest, i dalje je trebalo biti učinjeno! Bio sam šokiran. I nisam razumio tko će vjerovati. No, barem se osjećala dobro.

Prsa su postala mekana, naravno. Smirio sam se. Sve me konačno odgovara, sve do... Nakon doslovno godinu dana moja je temperatura ponovno porasla, prsa su mi bila jako natečena i na njoj se pojavila mrlja. Opet, operacija, treća za redom, i opet isti problem - istjecali desni implantat.

Odlučeno je ukloniti ga u potpunosti. Tako sam mjesec i pol ušao u doslovnom smislu s jednom dojkom.

Ponovno sam imala operaciju, nakon instalacije većih implantata zbog "bumps" rezanja desno. Desna grudi već su se malo iskrivile, pa čak i sa udubljenjem u sredini. Ali ovaj rezultat mi je čak bio prikladan! Ako samo nije bilo potrebno napraviti drugu operaciju.

Kad sam ispričao ovu priču, sve je bilo u redu - i trebalo je završiti. Međutim, mjesta su se ponovno pojavila u roku od pet dana. Počinju proći i prestati se gnjaviti.

Ali imam veliku zabrinutost zbog svog zdravlja. Prvo, pola godine nisam imala seks. Izuzetno sam sramežljiva od moje desne dojke. I ne znam što bih s tim napravio! Razvio sam puno kompleksa. Drugo, ozbiljno se bojim za svoju budućnost. Što ako se benigni tumor, koji sam već imao, postati maligni?

Naravno, nakon ove cijele priče, može se dobiti dojam da sam požalio operaciju tisuću puta, ali to nije tako. Vjerujem da je moja prava pogreška apsolutna nespremnost pri odabiru liječnika, implantata i klinika. I ja čvrsto savjetujem svima da sve planirate s vremena na vrijeme ozbiljnije i temeljito.

Mamoplastika (povećanje grudi) - pregled

Povećala sam prsa. Moja iskrena revizija. Kronologija FOTO za 3 godine.

HELLO svi!

Odlučio sam pisati o plastičnoj operaciji, kao što sam nekad prikupljao recenzije pravih ljudi. Više rječit će biti moje fotografije, ali ipak...

Nikad nisam imala dojku, a ta dva komaraca su vječni kompleks skriven u posebnom oklopu pod nazivom "veliki kineski potisak s tržišta"

Uvijek sam znao da takve operacije postoje negdje u Americi, au Rusiji to mogu priuštiti samo vrlo bogati ljudi, a postoji i malo takvih ljudi.

Rođeno je dijete, prošlo je godina, živjela sam 30 godina. Po ovom razdoblju, počeo sam težiti 59 kg, umjesto prethodnih 50, usred porasta težine, moje grudi počeo izgledati još manji. Odlučio sam se pitati o cijeni operacije i povratne informacije od djevojaka. U osnovi, informacije su beskorisne: cijena je individualna, fotografije djevojaka objavljene su na internetskim stranicama klinika, za koje je korisno prikazati svoja najbolja djela. Došla sam na neku web-lokaciju (ovdje je recenzija o tome) gdje možete razgovarati s djevojkama iz različitih gradova koji su najrazličitije (i trebali raditi) plastične operacije, s fotografijama prije i poslije, tijekom procesa rehabilitacije.

Već oko godinu dana težim pro i kontra, odabirom liječnika. Muž nije oduševljen mojim pothvatom (naravno: vrlo skupo, rizično, bez jamstva), uvijek je rekao da mu prsa nisu predmet seksualnosti, da je više zainteresiran za druge dijelove tijela (oprostite mi što sam iskren, ali to je tema).

Nakon što sam temeljito proučavao sve o operaciji dojki, pregledao mnogo videa, pročitao o svim mogućim posljedicama, počeo tražiti kirurg. U ovom slučaju, kirurg nije prije svega klinika. Posjetio sam sve stranice plastičnih kirurga koje sam mogao iskopati. Na njima, naravno, pročitajte recenzije potpuno beskorisno - postoje dvojbe o istinitosti. Htjela sam pronaći liječnika kojemu mogu vjerovati. Kada pogledate fotografiju neke osobe, pogledate u njegove oči. Tako sam bacio desetke i desetine ljudi. Naišla sam na mjesto liječnika Stavropola. Na fotografiji sam pogledao čovjek kojeg sam mogao vjerovati kako bi ponovno napisao svoje tijelo, Da, i moj život, što mogu reći - anestezija svejedno. Počeo sam čitati i prikupljati informacije o njegovim profesionalnim aktivnostima i tražiti svoje pacijente putem interneta. I to je ono što sam našao:

- neke su djevojke napisale recenzije i nestale, a kod nekih pacijenata uspjelo je komunicirati na forumima, svi su bili jako zadovoljni radom liječnika.

- Saznao sam da je doktor profesor na odjelu, a diplomirao je mnogo stvari (ne za moj prosječni um).

-punopravni član Društva plastičnih kirurga

Ima nekoliko patenata za izume.

- više od 120 znanstvenih radova

-mogu se dalje navesti na 4 volumena. Zainteresirani će ući na stranicu i čitati sve sami.

Pronađeno je i nekoliko intervjua s liječnikom na usluzi YouTube.

Riješeno! Idite na savjetovanje!

Moj suprug i ja stigli smo u Stavropolu, otišli u liječnički ured. Pitao je pitanja o zdravlju, o prisutnosti djece, o mojim željama o dojci. Pregledao je, rekao da neće biti nikakvih problema. Dao je komad papira s popisom testova, ultrazvuka i konzultacija liječnika koje moram prikupiti.

Iz dijaloga s kirurgom:

I: Da li se dogodilo da djevojke dođu na drugu operaciju?

Ja: i iz kojih razloga.

Liječnik: oni žele veću veličinu.

Izrazio sam želju da operacija imam jedno vrijeme i za ostatak svog života.

Otišao sam u svoj grad kako bih prikupio testove. Kad je sve bilo spremno, kirurg ga je pozvao da ga izvijesti. Bio sam dodijeljen dan.

POST A DAY OPERATIONS.

Bio sam vrlo sretan, ali sa svakim satima koji su se približavali postao je sve užasniji (vozio sam se daleko).

Zato sam već u odjelu, kirurg je došao, stavio markere na neke markere, uzeo fotografiju, pokazao implantate. Nakon posjeta anesteziologu, pitao je sve, postavio milijun pitanja. Ostaje mi da čekam poziv u operacijsku sobu... Nekoliko minuta izgledalo je kao vječnost. Sestri su došli zajedno s anesteziologom i krenuli smo u operacijsku dvoranu. U sobi, koja se nalazi ispred operacijske sobe, zamoljena me da se presvuku na gaćice, bacila su mi nešto poput jednokratne haljine, stavljala na pokrivače cipela, a ja sam išla unutra. Što možemo reći, naravno, određena panika u glavi počinje u takvim trenucima. Stavio sam na operacijski stol. U očima straha. Medicinska sestra, kako bi me odvratila, počela je pitati nešto o djetetu, a onda su mi dali metak u venu. Shvatio sam da, očigledno, to nije glukoza, već anestezija, jer osjetio opušteno u tijelu, i bez otpora, počeo zaspati.,,

Probudio sam se. Ne mogu još otvoriti oči, ali razumijem sve, čujem sve, osjećam se sjajno - nije mučnulo, ništa slično. Prva stvar koju sam čula od liječnika bila je: "Kako je anestezija jasno izračunata, upravo sam završila i pacijent se probudio." Imam cijev u usta - endotrahealna anestezija. Ali, ona me apsolutno nije dala boli ili nelagodu. Duboko sam udahnuo, a zatim opet, nakon čega je epruveta pažljivo uklonjena. Posebne medicinske zakrpe bile su zalijepljene na rezove (ne sjećam se kako ih točno nazivaju). Stavili su mi posebnu konfekcijsku odjeću, pomogli mi natrag na gurney i odvesti me u odjel. Nekoliko minuta kasnije liječnik je došao gore i rekao da sve ide dobro.

Rano ujutro kirurg me pregledavao i napravio preporuke. Za ručak ili malo ranije napustila sam kliniku.

U narednim danima nisam mogao skidati donje rublje kompresije, podignuti ruke visoko, nisam vozio automobil.

U prva dva tjedna bilo je teško ustati ujutro zbog edema, nije bilo više problema. Nisam uzimao jednu tabletu za bol. Najviše bolno bilo je oko 4 ili 5 dana.

Također bih želio primijetiti da će se grudi "razvijati" postupno: svaki mjesec postaje veći (što sam bio presretan), očito zato što mišiće ispod kojega je ugrađen implantat postepeno rastezljivo i nije ga stisnuo. Ta se dinamika može vidjeti na slici ispod:

Muž želi da povećam grudi

Imam prvu veličinu. Jednom me povrijedilo i uzrujalo. Na primjer, kada sam bio tinejdžer. Sve djevojke u razredu već su bile zaobljene, a ja sam bio jednako ravno poput ploče. Čekao sam do dobi od 17 godina u nadi da će me priroda priuštiti lijepom zaobljenosti, ali to se nije dogodilo. Onda sam odlučio da ne moram biti obeshrabren zbog ovoga. Naučio sam voljeti sebe i svoje tijelo onako kako jest. Pa, barem lijepo lice i figura su dobri, a kosa je gusta. Čak i bez ogromnog prsa, izgledam jako dobro.

Prije dvije godine oženio sam se. Sada sam 23. I sada je moj muž dobio opsesiju. On me uvjeravao drugi mjesec za operaciju povećanja dojki. I on želi barem četvrtu veličinu. Osobno mislim da je ovo besmislica. Da, poznajem i žene koje su otišle pod nož kako bi promijenile svoja tijela, ali to je učinilo samostalno, a ne pod prisilom. Barem, mislim da jest.

Bojala sam se liječnika od djetinjstva. I više kirurga. Kad sam imao oko 10 godina, čak sam imao noćne more da umirem tijekom operacije. Istina, onda sam promijenio neke horor filmove, ali još uvijek. Ovaj je strah sjedio u meni jako dugo. I sada je taj strah već potpuno svjestan. Nedavno sam djevojku skoro umrla od reakcije na anesteziju, kada su uklonjeni bubrežni kamenci. I dobro, ako mi treba hitna pomoć, kao što je upala slijepog crijeva ili nešto slično. I tako se ispostavilo da moram napraviti jednu od najgorih stvari za mene na svijetu samo zbog činjenice da je moj muž bio, zašto me dodiruju? Nekako mi se ne sviđa ova mogućnost. Da, i četvrtu veličinu. Zašto mi je potrebno takvo mužnje, težim samo 48 kg.

Je li on prije svega volio? Što sad? Ili je samo zurio u tuđe čari? Je li malo rano?

Nadalje, nadam se da ćemo u nadolazećim godinama imati djecu. I koliko ja znam, silikonski boobovi ne pridonose dojenju. I planiram dojiti bebu, jer će biti zdraviji. Ali ovo je jedan od argumenata.

Glavni argument je da moje tijelo odgovara, i ne želim to promijeniti. I što više ide zbog ovoga pod skalpelom nekog glupog kirurga. Sve to pokušavam objasniti svome mužu, ali on me ne želi poslušati. Već je gotovo do razvoda došao.

Ne tražim od njega da poveća svoje dostojanstvo, iako možda neće odreći i nekoliko dodatnih centimetara. Pa, to je, na primjer. I teško bi se složio s tim. Siguran sam da mu se također sviđa njegovo tijelo. Stoga, usput, žao mi je što inzistira. I inzistira vrlo aktivno. Čak su i neke pamflete odvukle iz privatne klinike. Ispostavilo se da sam prestala dogovoriti? A što onda? Zamolim dupe da ubacim implantate na brazilsku lutku?

Ovo nije boja za kosu, ni šišanje. I nemoj kupiti novu haljinu. Ovo je moje tijelo. Samo ja mogu odlučiti što učiniti s njom i što ne raditi. Ali ne želim razvoditi i supruga zbog toga.

Djevojke, jesu li vaši muževi imali takve idiotične ideje? Kako ste sišli?

Kako sam povećala prsa

S ovom inicijativom, suprug je napravio. Kao, napravimo vam prelijepu prsnu košulju (nakon dvije hranjenja slika je bila depresivna - uopće nije bilo dojke). Bojala sam se, ali složila sam se. Zato što je meni bilo važno da me još uvijek divio, i zato što sam također bio tužan gledati ove moje lišće. Jednom kada ima novaca, zašto ne izvršiti operaciju.

Tekst: Dzinni, behappy.ru. Ilustracije web stranica: Antonina Podzorova

Otišao sam kod liječnika. Liječnik je, kao i obično, muškarac, mirno - svi su tamo od 40 do 50 godina. Bio sam iznenađen što je inicijativa muža, obično obrnuto, tete žele, a muškarci ih zaustavljaju. Pogledao me, rekao je da nema potrebe za stezanjem, samo implantata. Izaberite anatomski oblik da bude prirodan. Dobro, mekano, američko, veličine oko dvije i pol. I imao sam "minus jedan", kao što je rekao liječnik. Oni ne stvaraju velike grudi - ovo je američki trend, da bi napravili ogromne neprirodne titsove. Naša tvore 2-3 veličine, tako da je sve u cjelini lijepo i skladno. Njihovo je načelo "ne veličina, nego oblik". Princip nadahnjuje poštovanje.

Prošao sam testove, obavljao sve vrste ultrazvuka i rendgenskih zraka i došao da se preda. U 9 ​​sati otišao je u kliniku. U 12, započela je operacija. Kad su me doveli u operacijsku sobu, bio sam prestrašen i gotovo sam mrmljao. Ali svi su liječnici i sestre vrlo srdačni. Pet minuta kasnije, već sam bio pricked i bio sam odsječen. To je bila treća narkoza u mom životu i ovaj put sam spavao - nisam letio, nije bilo delicija, samo sam spavao. Istodobno sam napravio još jednu ginekološku plastičnu operaciju.

Kao što sam kasnije saznao, operacija je trajala dva sata. Probudio sam se noću, u intenzivnoj njezi. Odmah sam htio ići negdje i početi nešto raditi. Činilo se da je kovčeg prilično mala (iako sam lagao i nosio sam posebnu komprimiranu donji rub). Tamo sam ležao i trpio, zašto nisam molio za treću veličinu... Svo vrijeme, bolovi su bili ukočeni. Djevojka s kojom je podizanje dojke prokleto i tražilo je da saznaju kakvu je veličinu imala. Ujutro su se hranili (vrlo ukusni!), Ispali, i osvjetljavali odjeljenja u poslijepodnevnim satima. Završila sam u odjelu s djevojkom koja je smanjila broj grudi. Imala je veličinu od 6,5, a sada 3,5. Rekla mi je kako živjeti s takvom velikom dojkom. Užas! Vrlo teško.

Uvijek sam imala takav osjećaj stiskanja, kao da je mlijeko pucalo. Bolno je leći i ustajati. Ali počeo sam se upoznati sa vanjskim svijetom.

Pet dana u klinici. Istodobno smo bili 28 ljudi. Statistike su - oko 6 operacija povećanja dojki, 4 fiksna nosa, 3-4 podizanja kapaka, 3-4 laserske ljuske (to je zastrašujuće - kako je uklonjena koža, a za mjesec dana kažu da će biti kraljica, iako je teško vjerovati). Često, poput mene, istodobno se izvode dvije ili tri operacije. Prijateljica sam s djevojkom koja je ispravila izbočene uši i povećala grudi, također nakon dva hranjenja. Djevojka je vrlo graciozna, razrijeđena od mene, napravljena je druga veličina. Još jedna djevojka bila je toliko jaka, široka, s debelim, očito je bila treća. Oni koji su promijenili nos i proširili svoje grudi činili su se riješiti neki unutarnji problem. Svatko je bio vren i bolan, svi su o tome sanjali mnogo godina. Često sam čuo izraz "Moj cijeli život će ići drugačije sada!". To je zanimljivo - i zato je sve u redu s njima, djecom, obiteljima, novcem, ali svatko želi biti još sretniji, svi sanja! Ovo je takva tvornica iz snova. Rekli su: "Svi me obeshrabraju, kažu," i tako lijepi "i znam - trebam, i to je to!"

Moja prsa Ispod komprimiranog odijela, cijelo vrijeme se činilo malim. Goli, vidio sam je u klinici samo ležeći - i također se činilo kao da je sve. Sedmog dana, drenaža je uklonjena, objasnila sam kako to obraditi. Navečer me je moj muž kupio.

Bio je tako nježan. Tako trljati leđa. Prvi tuš u tjednu je da... A onda sam pogledao u zrcalo. Bila je velika i tako napuhana - oteklina nakon operacije. Tada će biti manje prirodno. Ali - pah-pah - tako cool. Moj muž trlja me sa svim mastima i kapi, a votka se oblaže - i puši. Voli Prsa će trajati negdje drugdje za nekoliko mjeseci. Uskoro će biti moguće nositi redovito donje rublje. Proteklo je 12 dana, gotovo ništa ne boli, sutra će ukloniti šavove. Ne možete podići više od 4 kg i podići ruke visoko.

Čini mi se da ću također započeti novi život...

Kao što sam povećala grudi za 2 veličine u 1 tjedan

Objavljeno, 19:51 | Objavio: kseniya

Bok, Ksyusha je s tobom opet! Želim s vama podijeliti svoju malu radost. Još uvijek sam uspio povećati prsa u kući po dvije veličine.

Zapamtite, napisao sam prije otprilike godinu dana da mi se ne sviđa moja mikroskopska dojam strašno i zatražio vaš savjet o tome kako to povećati?

Dakle, isprobala sam sve vaše vježbe, pilule, 25 okvira i tako dalje. OVO JE SVE PUNO PLOČE. Ne pomaže. Prsa nisu izrasla na milimetar. Nije dobro.

Čak sam se i sam podnio ostavku, jer svejedno, mi u rođacima nismo imali nikoga s velikim grudima. Svi, prokleti, "plato" :-)

Općenito, ja sam bacila ovaj pothvat "na stražnji plamenik" i zabio u tom pitanju.

Ušteda male grudi pronađena ?!

I onda, kad sam hodala na blogovima na internetu, došla sam na blog, gdje je djevojka čudesno povećala grudi izravno kod kuće u 5 dana uz pomoć neke posebne krema 'Upsize'! Naravno, odmah sam se zainteresirala i detaljno proučavala.

U početku nisam baš vjerovao jer je toliko već oglašavano na televiziji. ali djevojka je vrlo poštovana na internetu i odlučila sam se pouzdati u njezin savjet.

Nakon toga počeo sam tražiti informacije o ovoj vrsti i pronašao znanstveni članak u kojemu se sve detaljno objašnjava. Nema sumnje.

Tako sam naručio ovu kremu, došla je za nekoliko dana gotovinom pošiljkom poštom. Otpakirao sam sve, pročitao upute i počeo učiti.

Koji je rezultat? Je li vaš prsa narasla?

Doslovno sam stavio grašak na prsa jednom dnevno. A što mislite? Nakon 5 dana izmjerio sam prsa i skoro sam imao čeljust pao na pod. Dojka se povećala u 2 veličine. Za 5 dana. Možete to vjerovati. Nisam mogao vjerovati u oči i pokušao ponovno. 2 veličine. Nisam bio u zabludi i nisam luda! Ne mogu opisati svoju radost. Zadnji put sam vjerojatno bio tako sretan prije 20 godina :)

Nisam više mrljao, jer mislim da je 3 veličine zlatno srednje. Nema više potrebe za sigurno, a onda će biti "Spaniel's uši" u starosti.

Na poslu, naravno, svi su odmah primijetili da mi je grudi nekako dramatično narasla i počela me pitati - što i kako. Pa, vrlo pesimist koji je rekao da je plastična kirurgija - posudio sam kremu. Nakon vikenda, ona je došla s ošamutenim očima kao da je osvojila milijun - pokazalo se da joj grudi i njezina veličina povećao za 1! 3 dana! Sada, kao što bi trebao biti, krema je otišao "ruku pod ruku" kroz ured :)))

Čak se i život u cjelini promijenio od tada. Dečki sada ne daju prolaz, pohvale i sypyatsya sa svih strana. I plivati ​​u njima zapravo je vrlo lijepo. Šef je odlučio dodati mi plaću, ne znam je li to povezano s veličinom grudi ili ne :)

Vrlo rado što se sve dogodilo. Zajedno s povećanjem grudi, shvatio sam da je problem mnogih od nas da najjednostavnije stvari čine nama nedjelotvornima. Na primjer, složenije operacije su učinkovite. Ali nije. Grudi se mogu povećati na prirodan, brz i siguran način. Provjereno!

Kome je zanimljivo - nalog je napravljen na ovom mjestu. Ovo je jedina certificirana tvrtka u Rusiji koja prodaje Upsize. Što se tiče isporuke, paketa dolazi na gotovinu pošiljkom poštom. Dakle, sve je sigurno.

Cijena za "Upsize" je jednaka 2 ulaznice za film ili 1 putovanje u trgovinu. Odlučite se sami - puno ili ne. Moje mišljenje - ova krema treba biti prodana po cijeni dva puta po cijeni!

Pa, nadam se da će vam ti podaci biti korisni i vi, napokon, naći ćete željenu veličinu grudi za nekoliko dana! Sretno vama!

Kako povećati grudi bez operacije - pregled glavnih metoda

Kako povećati grudi bez operacije - pregled glavnih metoda

Danas, mnogi postavljaju pitanja o tome kako povećati grudi bez operacije. Uostalom, naravno, svaka žena želi imati lijepu figuru.

No, nažalost, svi ne mogu uživati ​​u obliku zakrivljenosti. Netko ima vrlo male mliječne žlijezde, netko ima srednju veličinu. Ali uvijek želite imati zaokruženi oblik.

Prema statistikama, svaka druga žena koja ima prvu veličinu želi povećati. Štoviše, 70% ovih žena ne želi se posvetiti operaciji.

Do danas postoji mnogo različitih metoda koje omogućuju lagano povećanje i čak i zatezanje mliječnih žlijezda, kako sa i bez operacije, kod kuće.

Struktura mliječnih žlijezda (anatomija)

Prije nastavka razmatranja različitih načina povećanja dojki bez uporabe operacija, razmotrimo detaljnije strukturu ženskih žlijezda dojke.

Oni imaju heterogenu strukturu i sastoje se od sljedećih tkiva: vezivnog, masnog i žljezdanog. Ako intenzivno osjete mliječne žlijezde, primijetit ćete da se sastoje od nekoliko režnja.

U prosjeku je oko petnaest. Između tih režnja nalaze se živčani završetak, žlijezde, krvne žile i mliječni kanali. Ova struktura promatra se u svakoj djevojci, bez obzira na veličinu.

Elastičnost oblika je različita za sve, budući da su Cooperovi ligamenti i turgor kože odgovorni za to. Ako se ženska masa mijenja redovito (izgubi težinu ili cijelo vrijeme dobiva bolje), tada ti ligamenti postaju manje elastični.

Također počinju gubiti elastičnost s dobi. Kao rezultat toga, žlijezde se smrzavaju. Veličina oblika ovisi o količini masnog tkiva, koja se nalazi iznad prsnog režnja.

Svaka žena mora redovito osjećati svoje grudi. A u tom slučaju, ako je primijetila bilo kakve pečate, potrebno je konzultirati liječnika.

3 invazivne metode povećanja grudi

Danas postoji nekoliko načina za povećanje dojke. Glavni su:

 • Ugradnja implantata. Ova operacija vam omogućuje da dobijete oblik bilo koje veličine. To uključuje uvođenje implantata kroz rezove u prsima uz pomoć posebne opreme;
 • Lipofilling. Postupak se uglavnom provodi istodobno s liposukcijom. Od abdomena, bedara ili stražnjice pacijenta uklanja se višak masnoća, a presađuje se u prsima s injekcijama;
 • Uz pomoć punila. Punila na bazi hialuronske kiseline omogućuju i povećanje dojke. Ova se operacija provodi injekcijom. Za razliku od drugih postupaka, njezino je djelovanje kratko. Nakon godinu ili dvije morat će ponoviti postupak.

Sve gore navedene metode povećanja grudi uključuju rezove na tijelu, a neke od njih uključuju opću anesteziju. Budući da je vrlo traumatska, nisu sve žene pristale na takve postupke.

Zato djevojke sve više postavljaju pitanja o tome kako povećati dojku kod kuće, bez pribjegavanja operacijama.

Samo plastični kirurg može odlučiti koja operacija je pogodna za određeni pacijent.

Top 6 metoda kako povećati dojku kod kuće

Zašto žene ne žele povećati grudi uz pomoć plastične kirurgije? Vrlo je jednostavno. Svaka osoba brine o svom zdravlju. I malo ljudi to želi riskirati, pogotovo za rezanje tijela.

Općenito, kirurške tehnike uključuju opću anesteziju, a takva anestezija nije pogodna za sve i može biti opasna.

Komplikacije se često javljaju nakon plastične kirurgije. Osim toga, neke žene imaju kontraindikacije za takve.

Stoga, jedini izlaz za takve žene je korištenje tehnika povećanja grudi bez operacije.

Bez sumnje, postoje načini za povećanje ženske dojke bez operacije. Naravno, nema toliko mnogo, ali ako slijedite ove savjete, moći ćete postići određene rezultate. Dakle, glavni načini povećanja mliječnih žlijezda bez operacije:

 1. Masaža. Tijekom masaže, koža je tonirana, poboljšava se cirkulacija krvi. Dobri rezultati mogu se postići pomoću vakuumske masaže i kontrastnog tuširanja.
 2. Sportska opterećenja. Naravno, posebne vježbe neće vam pomoći da postignete povećanje grudi za nekoliko veličina, ali pomoću njihove pomoći možete značajno povećati elastičnost mliječnih žlijezda. Uostalom, svatko zna da s godinama počinju padati, a push-ups i boom lifta će vam pomoći da to izbjegne.
 3. Odjeća. Uz pomoć nekih predmeta ormar, povećanje grudi može se postići, ali samo vizualno. Brava s učinkom push-up, uske košulje, korzet će vam pomoći vizualno podići prsa i učiniti ga malo više. Ne zaboravite da se nošenje takvih stvari dnevno ne preporučuje, jer će dojka biti neprirodna, što narušava cirkulaciju krvi.
 4. Dijeta. Postoji niz proizvoda koji utječu na rast dojke. (više pojedinosti u nastavku)
 5. Kozmetika. Postoje lijekovi koji uključuju hormone koji povećavaju grudi u vrijeme uporabe.
 6. Salon postupke. Okrenuvši se profesionalcima, možete postići pozitivan rezultat. (više pojedinosti u nastavku)

Kao što možete vidjeti, postoji mnogo načina za povećanje grudi bez operacije. Izaberite svoje i zasigurno će vam pomoći.

Ne koristite lijekove bez preporuke liječnika. Prije kupnje takvih sredstava obavezno se posavjetujte sa specijalistom.

3 najučinkovitije tehnike masaže

Uz pomoć masaže nemoguće je drastično povećati dojku, a vrijedno je razumjeti. Ali takva manipulacija će poboljšati stanje kože, učiniti ga elastičnijim, što ga pojačava i vizualno povećava.

Redovno masažiranje zone poprsja dovest će do činjenice da će ona biti opskrbljena kisikom, poboljšat će se cirkulacija krvi. Možete sami izvesti masažu ili povjerovati profesionalcima.

Prije nego što nastavite s postupkom, trebali biste se pobrinuti za svoje zdravlje, budući da je kontraindicirana u prisutnosti tumora.

Postoje takve učinkovite mogućnosti masaže:

 1. Whirlpool. Preporuča se ponoviti svakodnevno navečer. Prvo, lagano protrljajte dojke krpom, a zatim pošaljite vodu vode (to ne bi trebalo biti vruće). Potrebno je kretanje oko bradavica, koje ne trebaju utjecati. Usmjerite jet od pazuha do areola. Korisno je promijeniti temperaturu vode. Takve manipulacije traju oko 10 minuta.
 2. Ručna masaža. Možeš samostalno masažirati ili povjeriti to zanimanje svom suprugu. Bolje je u početku vlažiti krema dojke. Prosijite dojku, izbjegavajući bradavice. Izvršite kružne pokrete u različitim smjerovima. Dalje, pomaknite se od areole do kosti, rebra i pazuha. Napravi pokrete. Na kraju, prsa su pomiješana s laganim dodirima.
 3. Vakuumska masaža. Za ovaj postupak koristi se posebni vakuumski uređaj. Najprije navlažite područje liječenja, stavite uređaj i počnite raditi. Učinak je doista tamo, ali je kratkotrajan. Osim toga, mnogi su doktori protiv takve manipulacije.

Kompleksne vježbe za prsa

Bez sumnje, vježbanje će pomoći povećati dojku u kućnim uvjetima. Mi ćemo vam dati nekoliko osnovnih vježbi koje će vam pomoći pružiti elastičnost vašim prsnim mišićima:

 1. Molitva. Sjednite na stolicu, poravnajte leđa i pričvrstite dlanovima ispred rebra. Pritisnite na dlanovima tako da se mišići prsa zategnu. Brojajte do deset, zatim pomaknite dlanove 5 cm, i ponovno pritisnite dolje, računajući do 10. Ponovite ovu vježbu 4 puta.
 2. Push-up. Ova vježba će vam pomoći da ojačate ton vaših mišića, malo povećavate grudi i dajte mu elastičnost. Možete ga izvesti i kod kuće iu u dvoranama. Izvucite oko 15 puta u tri seta.
 3. Pritisak na stolu. Lezi na klupu, pokupite bučice. Podignite ih ravno nad sobom i spustite ih. Napravite tri seta od 8 puta.
 4. Bussing. Postavite noge na udaljenosti od 10 cm jedna od druge. Podignite bučice, savijte se, širite ruke s bućicama na strane. Ponovite ovu vježbu otprilike 10-15 puta u tri seta.

Postoji prilično velik broj vježbi koje će vam pomoći da postignete željeni rezultat.

Ako vježbate u teretani, svakako pitajte svog trenera kako biste odredili program vježbanja koji će se temeljiti na vašim individualnim karakteristikama i željenim rezultatima.

Čim postaje lako za vježbe, povećajte opterećenje. Postupite to postupno.

Odjeća za vizualnu pomoć

Najvažniji asistent vlasnicima malih grudi je grudnjak. Ponekad je dovoljno odabrati pravu atribut ormara, nakon čega će poprsje izgledati veće.

Kao što pokazuju studije, unatoč činjenici da sve žene svaki dan nose grudnjake, ne znaju svi odabrati pravi model. Preporuča se posjetiti specijalizirane trgovine u kojima će stručnjaci pomoći ovom zadatku.

Ako žena želi još više varati, može koristiti push-up. To su posebne grudnjake koje podižu prsa, što ih značajno povećava. Tu je i dvostruki push-up.

Osim toga, možete koristiti obični grudnjak, ali nose posebne naprave za podizanje prsnog koša.

Za ljetne haljine, gdje će trake od lana izgledati ružno, možete koristiti silikonske ljepljive grudnjake, kao i posebne naljepnice.

Ne biste trebali nositi ogromne perle oko vrata, jer oni smanjuju vizualni poprsje i odvlače mu iz očiju.

Odaberite pravu odjeću. Na prsima treba biti lagano tkivo. Različiti otisci na ovom području, ruffles i shuttlecocks izgledaju korisno.

Iznenađujuće statistike: oko 70% žena ne voli svoje grudi, skoro 30% želi ga povećati, a oko 10% - naprotiv, snovi za smanjenje veličine.

Dijeta na grudi

Čak i ako koristite ove proizvode nećete moći uvelike povećati svoj oblik, još uvijek možete postići manje promjena. Osim toga, pravilna prehrana je vrlo korisna.

Kozmetika za kožu turgora

Postoji nekoliko dobrih kozmetika koje pomažu u poboljšanju turgora dojke.

Do danas, kreme koje promiču protok krvi u desne organe su vrlo popularne, a kao rezultat toga, dojka se ne povećava, već se proguta. Glavna prednost ove metode je relativno niska cijena i jednostavnost rada.

No, zasebno, valja napomenuti da ta sredstva imaju samo prednosti, ali i nedostatke:

 • Koristite kreme i gelove moraju biti redovito, inače prsa će se stalno vratiti na svoj izvorni položaj. No istodobno se preporuča prekomjerno upotrebljavati ove kozmetičke proizvode jer sadrže hormone koji negativno utječu na ljudsko tijelo;
 • Natečene grudi postaju osjetljivije i stoga ova tehnika nije za sve. Osim toga, stručnjaci ne savjetuju korištenje tih alata kako bi povećali dojku.

Kao alternativa kremama, postoje posebna ulja koja sadrže fitoestrogene koji jačaju kožu dojke. Stoga, pšenično ulje, maslinovo ulje, laneno ulje i badem pomoći će vam da vaš oblik bude elastičan i elastičan.

Uz njihovu pomoć, ne samo da možete samo malo povećati mliječne žlijezde, već i izravnati neke bore u zoni dekolte.

Neke kreme su vrlo popularne među ženama:

 1. Krema iz Pupa. Sastav sadrži čitav popis korisnih komponenti koje poboljšavaju stanje površine kože. Proizvođač također tvrdi da s ovim proizvodom možete povećati dojku. Njegova cijena je oko 2 tisuće rubalja.
 2. Krema Eveline. Gust je i miris dobar. Uz različite korisne sastojke, hailuron i kolagen su ušli u proizvod. Krema ima pozitivan učinak na elastičnost kože, što utječe na stanje dojke. Za njega će morati platiti gotovo 1 tisuću rubalja.
 3. Serum "BEAUTY BUST". Ovo je izvrsna opcija gospodarstva tvrtke Oriflame. On pruža prehranu, hidrataciju. Nakon poboljšanja stanja kože, dojka izgleda bolje, čvršće, što ga vizualno povećava. Trošak je 550 rubalja.
 4. Tanko tijelo. Ovaj alat proizvodi tvrtku Markell. Cijena ovakve krema ne prelazi 500 rubalja, ali uz njegovu pomoć također možete poboljšati stanje kože.
 5. Serum Fitobust. Ovaj proizvod predstavio je Sisley. Proizvođač obećava učvršćivanje, poboljšanje kože, povećanje poprsja. No, za takav užitak će morati platiti oko 6.8 tisuća rubalja.

Uz kupnju kreme možete koristiti i narodne lijekove. Korisno je utrljati prsa s različitim uljima, koristiti biljne oblike. Na primjer, dekocije od kora, hrskave, lavande i eukaliptusa ulja donose korist.

Nanesite ulje istodobno s masažom. Tako možete postići željeni učinak.

Pitanje - odgovor

Je li moguće više grudi kroz vježbu i prehranu?

Zašto neću povećati grudi

Kad sjaj promovira povećavanje dojki kao jednostavan i ugodan postupak, nakon čega se - oduševljiva sreća, nitko ne govori o komplikacijama, pravnoj strani problema i da se naši problemi vjerojatno nakupljaju u drugom dijelu tijela. Zove se glava, i uskoro će se naučiti transplantaciju.

 • 554 dionica
 • SHARE IN FACEBOOK
 • Dionički Vkontakte
 • Dijelite u dvaput

Alexandra Sheveleva objašnjava zašto neće temeljito izvršiti operaciju povećanja dojki, iako je u svakom pogledu idealna kandidatkinja.

Teško je naći ženu koja bi bila prikladna za operaciju povećanja grudi bolje od mene. Imam 31 godine (prosječna starost takvih pacijenata u Rusiji je 28 godina), uvijek sam imala malu dojku, a nakon jedne i pol godine hranjenja djeteta, ona, kao i mnogi ljudi, potpuno je izgubila svoju bivšu prkosan temperament. Ja sam pacijent s otapalom, profesionalno angažiran u medicinskom novinarstvu, pa imam neke ideje o tome koje klinike i kirurge možete vjerovati, a koje ne. Čak sam bio ponuđen da to operaciju slobodno napravi kao novinarski eksperiment (ova se priča podudara s pozivom na tiskovnu turneju po Nici, a moj glavni urednik je rekao: "Sheveleva, ovo je tvoja posljednja prilika da dogovoriš svoju sudbinu! Slažem se!") što? Neću to učiniti. I objasnit ću zašto.

Šivanje - i red?

Broj operacija povećanja grudi u Rusiji raste svake godine. U 2014. godini, prema analitičkom centru Vademecum, bilo je 21,4 tisuće. Povećajte prsima posvuda - od Kaliningrada do Vladivostoka. Kad dođem u frizerski salon i prolaze kroz sjajne časopise sa slikama, pitam se koliko su jednostavne i jednostavne plastične kirurgije. To je kao da rezanje zdrave osobe, umetanje stranog tijela u njega i šivanje nije teže nego mijenjati punjenje.

Ovdje, Allure nam, naravno, govori o tome kako se očni kapak pojačava ("pogledaj slike prije i poslije, ali kirurški telefon!"), Intimna plastika ("moj obiteljski život se promijenio!") I povećanje grudi: zadovoljan pacijent, samo ustajanje iz operativnog stola, već stavlja slike u kupaći kostim na Instagram. Ne možete reći da je American Allure stvorio Linda Wells, teška i beskompromisna žena koja je 1991. započela pisati članak o opasnostima silikonskih implantata u prvom izdanju (nitko u SAD-u nije pisao o tome prije) i pregled "Mit o ljepoti" feministi trećeg vala Naomi Wolf.

U ruskom Vogueu nema manje skrivenih reklama za plastičnu kirurgiju: desetak plastičnih kirurga i kozmetičara objašnjava za 10 okretaja što je u redu s vama: "Da postanete ljepote, ponekad samo trebate malo". Ili savjete učenicima srednjih škola: "Ako ste zbunjeni oblikom dojke ili njegovom odsustvom, s tim pitanjem bolje je kontaktirati kirurga prije osamnaest godina."

Pogled s druge strane

Ne krivim one koji koriste usluge plastičnih kirurga. Samo želim, kada donosite odluku, uzmete u obzir drugu točku gledišta, ili barem znate da postoji.

Prvo, vrijedno je reći da nikad nisam čitala o komplikacijama u ruskom sjaju, ali oni, naravno, jesu. "Komplikacije koje se mogu pojaviti nakon operacije povećanja grudi krvarenje u ranom postoperativnom razdoblju, infekcija, kapsularna fibroza i oslabljena osjetljivost", navodi plastični kirurg Tahir Alijev, specijaliziran za rekonstrukciju dojki i korekciju komplikacija. - Prema tvrtki "Mentor" (proizvođač medicinskih proizvoda - Napomena, Ed.), Fibroza se može pojaviti u 15% bolesnika, krvarenje - u 3%, infekcija - u 12%. Osim kirurških komplikacija, mogu biti i estetski: dvostruko nabiranje ispod dojke (dvostruko mjehurić), asimetrija položaja implantata, sondiranje implantata, rippling (nabori) preko implantata, migracija implantata, sinmasta (spajanje dvaju implantata). " Ako ste jaki u duhu, idite na slike.

"Uvijek će postojati postotak komplikacija: svaki kirurg, svaka klinika i svaka regija ima svoje", dodaje plastični kirurg Ilya Sergeyev, koji se dugi niz godina specijalizirao za mamoplastiku. - Vjeruje se da dobar postotak komplikacija - 3-4%. Ne govorimo o strašnim komplikacijama, poput hematoma koji se treba liječiti, ali riješiti. Na primjer, u 4-5% slučajeva dolazi do kapsularne kontrakture i prsa postaju krut. Naravno, što je više iskusni stručnjak, to više djeluje, to je niža stopa komplikacija. "

"Ova je godina bila posljednja godina kada je bilo besplatno dobiti certifikat plastičnog kirurga, stoga je u Rusiji u godinu dana poraslo gotovo 1000 novih kirurga", objašnjava Tair Aliyev. - Tek nakon primitka tih dokumenata, mladi ljudi trče za rad, ali ako se nešto dogodi pacijentu, oni će je dovesti do mene. Imam do 10 ljudi godišnje koji trebaju ponavljanje operacija. "

Implantati nisu postavljeni za život: u pravilu, svakih 10-15 godina operacija mora biti ponovljena. Svaka operacija je rizik, a jedna stvar kada je vaš život ili njegova kvaliteta u pitanju. Druga stvar je kada riskiramo zdravlje zbog slika u kupaći kostim. Plastični kirurzi djeluju u nekoliko klinika. Čak i ako ste sigurni u kirurg, gdje je jamstvo da će se u zdravstvenoj ustanovi u kojoj će se izvršiti operacija promatrati sve sanitarne norme? Naravno, ako vam se ne sviđa rezultat operacije, možete ići na sud, ali odvjetnici koji se bave takvim slučajevima objašnjavaju da stvari nisu tako jednostavne.

Čovjek i zakon

"Najčešći problem s kojim se bolesnici s nezadovoljnim rezultatima operacije obraćaju odvjetniku su komplikacije koje su nastale nakon operacije, koje nisu bile dovoljno pažljivo i učinkovito spriječene", objašnjava Olga Zinovyeva, partnerica pravne tvrtke Onegin. - Ove kategorije slučajeva imaju dobru sudsku perspektivu. Međutim, liječenje bolesnika čiji su zahtjevi protiv klinike ili liječnika svedeni na estetsko nezadovoljstvo, uglavnom bezizlazno. Objektivizacija takvih tvrdnji je moguća samo u slučajevima kada je liječnik, prije intervencije, preuzeo obvezu da se osigura određeni estetski rezultat, ali nisam se morala suočiti s tim. "

"Sudjelovao sam na sudskom postupku na strani klinike, kada je žena napravljena plastika mliječnih žlijezda, zbog čega su mliječne žlijezde ispale različite veličine, šalju se u različitim smjerovima na različitim visinama", kaže Andrej Karpenko, šef moskovske grane Medicinskog pravnog centra. - Ali formalno, s gledišta ugovora, klinika je bila u pravu: žena je bila zdrava, a uvjeti ugovora bili su ispunjeni. Srećom, izgubili smo i žena je nadoknađena. "

Ulaznica za sretan život?

Želja za povećanjem grudi, kako mi se čini, često je povezana s pogrešnom predodžbom o tome da ćete biti oslobođeni s jamstvom sretnog života ili potvrdu o uspješnom braku. Ali to nije tako. Sve što kirurg može učiniti je napraviti nekoliko rezova na koži, staviti dva silikonska vrećica u njih i ponovno ih šivati. Možda je ovo doba, ali ne vjerujem da ću, nakon povećanja grudi, postati još jedna žena, započeti vezu s nekim zdravim muškarcem ili se nekako dobro udati. Umjesto toga, s velikom sumnjom obraćat ću muškarca kojeg ću privući samo novim grudima. Do dobi od 30 godina, već sam počela pogađati da su se moji problemi skupljali u drugom dijelu tijela - najvjerojatnije u glavi, za što bi se uskoro saznali da presađuju. Osim toga, ja, poput vas, poznajemo nekoliko žena s luksuznim grudima, koje su nekako manje dobre.

Ali najvažniji argument za mene protiv plastične kirurgije je da želim da moje tijelo ostane samo moje: intimno, holistički i jedinstveno. Neka bude smiješno ili ravnodušno, ali kad pogledam grim grudi u kupaonici, ona mi kaže: "Da, imam ovaj, pa što?". A onda i ja mislim na sebe: "Doista, pa što?"

Živimo u vremenu kada ljudi počnu razmišljati o svjesnoj potrošnji i razumnoj raspodjeli resursa. Na primjer, ako žene (ili društvo?) Nisu imale tako veliku potrebu za plastičnom kirurgijom, ti isti kirurzi bi mogli odabrati drugu specijalizaciju: reći, postati transplantolozi ili raditi na srčanim manjkavostima ili zrnima usne u djece. Uostalom, ovo je važnije, zar ne? Bilo bi sjajno uspostaviti takav fond za dobrotvorne svrhe: prenesite novac koji namjeravate potrošiti na povećanje dojke i mi ćemo spasiti jedno dijete na njemu. I za ostatak svog života, redovito ćemo vam se sviđati vaše fotografije na Instagramu i vjerujemo da ste najljepša žena na Zemlji.

Sljedeći Članak

Gorka usta s gripe